Acat Nederland
Image default
Gezondheid

De voordelen van tea for men

Mensen over de hele wereld drinken al jarenlang thee, en terecht en juist daarom is er voortaan ook tea for men. Talrijke onderzoeken hebben namelijk aangetoond dat een verscheidenheid aan theeën je immuunsysteem kan versterken, ontstekingen kan bestrijden en zelfs kanker en hartaandoeningen kan afweren.

Daarbij is het drinken van een kop thee ook gewoon heel lekker. Zo kan je het namelijk elk moment van de dag drinken. In de ochtend wanneer je wakker wordt, in de middag bij je lunch en in de avond voordat je naar bed gaat. Thee kan altijd gedronken worden in tegenstelling tot koffie.

 

Waarom tea for men?

Mannen kunnen net zo goed thee drinken als vrouwen en wanneer ze de juiste thee hebben zullen ze veel verschillende lichamelijke en geestelijke voordelen op gaan merken. Thee heeft namelijk verschillende voordelen en er zijn tal van theeën die allemaal zo hun eigen werking hebben. Als je dus een thee speciaal voor mannen neemt zal je dus alle voordelen krijgen die nog beter bedoelt zijn voor de man.

Net zoals er theeën zijn voor vrouwen die borstvoeding geven, in de menopauze komen of ongesteld zijn, zijn en dus ook verschillende theeën voor mannen die bijvoorbeeld veel sporten of energie verbruiken.

Wat is er anders aan?

Tea for men heeft 22 verschillende kruiden die er voor zorgen dat je meer energie krijgt, betere uithoudingsvermogen, beter geheugen, goed afweersysteem, het behouden van spieren en krachten en nog veel meer. Het mannen en vrouwen lichaam zit nou eenmaal anders in elkaar waardoor bepaalde kruiden niet goed werken voor mannen en andersom. Daarbij is de smaakcombinatie van tea for men ook aangenamer voor de man. Hierdoor zal je sneller voor thee kiezen in plaats van een kop of koffie. Zeker met het voordeel dat je er energie van krijgt, zal dit je drankje worden voor op kantoor.