Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

De kosten van een photobooth huren

Je bent geïnteresseerd in het huren van een photobooth, maar dan wil je natuurlijk wel weten wat de kosten zullen zijn hiervan. De prijzen verschillen gezien er een ruim aanbod is van diverse dingen. Hierbij kun je zelf ook nog veel keuze maken in dingen wat de prijs laat variëren.

Hoe weet ik de prijs? 

De prijs wordt bepaald op basis van een offerte. Dit omdat er eigenlijk geen standaardprijzen zijn. Het is afhankelijk van hoelang je hem huurt en wat je dan precies huurt. Als jij een kleine photobooth huurt zal het goedkoper uitvallen dan een green screen met fotograaf.

Afhankelijk ook van de wensen die je hebt en wat je graag terug wilt zien wordt de prijs berekend. Waar de locatie is van het feest, dus met andere woorden waar moet het naartoe gebracht worden. En natuurlijk hoeveel tijd kost het om aan jouw wensen te voldoen. Als jij echt gepersonaliseerde dingen wilt dan kan dat zeker alleen zijn wij er wat langer mee bezig. Bekijk hier de kosten van een photobooth huren

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn best ruim. Als het gaat om de photobooth zelf of in ieder geval de soorten die er zijn dan hebben wij alleen onze keuzes. Deze zijn al aardig rui op zichzelf dus dat zou goed moeten komen. Verder hebben wij zeker wel een ruime keuze in decoratie en dergelijke. 

Zo hebben wij de mogelijkheid om diverse pakketten aan te bieden. Bijvoorbeeld een verkleedpakket of een gastenboek pakket. Op de website kun je zien wat deze allemaal inhouden en misschien is het wat voor jou?

Het is verstandig je eerst in te lezen in wat wij bieden voordat je zelf gaat nadenken. Zo krijg je een beter beeld en misschien is de keus dan ook wat makkelijker. Je kunt op die manier inspiratie opdoen of je kunt gewoon kiezen uit wat je ziet op de site. 

Bij het opstellen van de offerte kun je dus ook gewoon aangeven wat je zelf graag zou willen. Wij proberen daar dan zoveel mogelijk rekening mee te houden en indien het niet mogelijk is communiceren wij dit meteen door aan je. Eventueel andere opties die mogelijk zijn zullen wij dan wel bespreken meteen.

Het is ook mogelijk om eerst contact op te nemen telefonisch voordat je een offerte laat opstellen. Bespreek wat je wilt en een collega zal direct aangeven of dit mogelijk is of niet. Uiteindelijk kun je met die informatie een offerte laten opstellen en dan weet je ook meteen dat het mogelijk is en wat je qua prijs kan verwachten. Dit zijn je opties wanneer je een fotobooth gaat huren bij Lach je Lens.

https://lachjelens.nl/