Acat Nederland
Image default
Energie

De accu van Milwaukee met 18v is compact en licht

Een moderne accu van Milwaukee met 18v is een erg compact apparaat die divers kan worden ingezet met verschillende gereedschappen die worden gebruikt tijdens het klussen. Naast dat de accu van Milwaukee met 18v erg compact is, is deze ook onwijs licht van gewicht wat ervoor zorgt dat je deze makkelijk mee kunt nemen naar plaatsen. Je hoeft niet te zeulen met het apparaat wat hem erg handzaam maakt. Je denkt waarschijnlijk dat zo’n lichte accu nooit zo goed kan zijn, maar dat is bij de accu van Milwaukee met 18v niet het geval. Het vermogen blijft precies hetzelfde als een andere accu, maar dan ontzettend licht. Wat wil je nog meer? 

Prestaties

De accu van Milwaukee met 18v heeft continue de beste prestaties, wat betekent dat wanneer je deze aanzet totdat je hem uitzet. Je hebt niet te maken met verschil wanneer de accu langer bezig is. Ook zit er in de accu een meter gebouwd dat de brandstof van de accu kan meten. Dat is ideaal, omdat je hiermee kunt zien hoelang je nog met de accu van Milwaukee met 18v kunt doen voordat je deze weer moet opladen. Als je dan een klus gaat doend ie bijvoorbeeld een half uur tijd in beslag neemt en de accu geeft aan nog ongeveer 2 uren te werken, dan weet je dat je hem kunt gebruiken. Zo kom je niet voor verassingen te staan tijdens het klussen. 

De duur van de accu

De werkduur van de accu van Milwaukee met 18v is onwijs lang, waardoor je lekker door kunt gaan en niet zo vaak de accu hoeft op te laden om weer door te kunnen gaan. Je kunt met een keer laden hierdoor uren aan de slag. Ook kan de accu werken in meerdere temperaturen. Dus kan je met de accu van Milwaukee met 18v aan de slag wanneer het vriest, of wanneer het op de zomerse dagen onwijs warm wordt. Geen excuses dus om aan de slag te gaan met de accu van Milwaukee met 18v!