Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Corona laait weer op: dit is wat je moet doen met belangrijke afspraken!

De ene persconferentie na de andere persconferentie geeft ons aan dat het nog lang niet gedaan is met de hele corona pandemie. Het is en blijft een gekke gewaarwording om overal die mondkapjes te zien, het ontstaan van rellen tegen de besluiten van de overheid, maar ook zeker de regel om minstens anderhalve meter bij elkaar uit de buurt te blijven. Wat nog het meest lastig is aan de hele corona pandemie, is het verplaatsen van bepaalde afspraken die er echt toe doen. Toch kun je helaas geen andere kant op en dus is het slim om een beetje te gaan nadenken over alternatieven voor jouw belangrijke afspraken. Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we dit blog voor je geschreven!

Verplaats de belangrijkste afspraken naar voren

Als jij nu nog in staat bent om de belangrijkste afspraken van je agenda naar voren te kunnen verplaatsen, raden we je ten zeerste aan om dit te doen. Waar er nu nog redelijke mogelijkheden zijn om fysiek- en soms zelfs in groepsverband in gesprek te gaan, bestaat de kans dat dit over een paar weken helemaal anders is. Heb jij dus een belangrijk sollicitatiegesprek op de agenda staan of moet je binnenkort in gesprek met je notaris? Vraag of deze afspraken naar voren kunnen worden verschoven om eventuele teleurstellingen te voorkomen!

Online gesprekken

Ook is het natuurlijk mogelijk om jouw gesprekken online te voeren. Door de hele corona pandemie hebben we in ieder geval kunnen leren hoe we zo goed mogelijk en in ieder geval professioneel online met elkaar konden communiceren. Als jij daarom binnenkort een belangrijk gesprek gepland hebt, kun je altijd aangeven dat je dit door de corona-omstandigheden toch vanuit huis wilt doen. Een afspraak met een notaris? Suwijn denkt met je mee door ook mogelijkheden tot een gesprek op afstand te bieden! 

 

https://suwijn.nl/