Acat Nederland
Image default
Architectuur

Blokhut of tuinhuis? Denk aan de fundering!

Tuinhuisjes en blokhutten razend populair

Nederlanders zijn gek op hun tuin. Dat willen we graag laten zien door het mooi te onderhouden, niet alleen de achtertuin maar zeker ook de voortuin. Het is gewoon heerlijk om in de tuin te zitten als het lekker weer is en dan kunnen we extra genieten als de tuin er goed bij ligt. Een mooie aanvulling voor onze tuin zijn tuinhuisjes en overkappingen. Deze zijn de laatste jaren enorm populair geworden! Overkappingen zijn eerder standaard dan uitzondering en steeds meer mensen kiezen ervoor een mooi blokhut te plaatsen in hun tuin, waar het hele jaar door genoten kan worden van de buitenlucht. Deze populaire tuin uitbreiding komt in vele soorten en maten. Maar één ding wat altijd terug moet komen is de fundering. En laten wij bij Weenk shcroeffundering daar nu de perfecte oplossing voor hebben.

Funderingsbalken voor tuinhuis of blokhut

WSF schroeffundering is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in funderingsfundamenten voor gebouwen, railinfrastructuur en installaties. Wat ons zo uniek maakt is dat wij funderingsoplossingen bieden , anders dan traditionele betonfundering. Wij maken gebruik van hoogwaardig en slimme schroeffunderingsoplossingen die overal toepasbaar zijn. Onze schroeffundamenten kunnen binnen enkele weken al geplaatst worden, omdat ze licht, gemakkelijk inzetbaar en enorm voordelig zijn t.o.v. betonfundering. Ons montage team kan al binnen 3 weken een complete fundering aanleggen met onze eigen unieke schroeffundering.

Een goede fundering is de basis voor iedere tuinhuis, blokhut of schutting. Er moet altijd een goede fundering gelegd worden zodat de installatie of bouwwerk wat erop komt te staan de komende jaren ook overeind zal blijven. Schroeffundering van WSF is bijzonder omdat wij deze kunnen plaatsen in iedere type ondergrond. We hebben diverse groottes schroefoplossingen, variërend van nog geen meter tot tientallen meters. Afhankelijk van type ondergrond, draagvermogen en omgevingsfactoren kunnen wij de best mogeljk advies en schroeffundamenten gebruiken voor jarenlang plezier.

Plaatsen op funderingsbalken? Geen probleem!

Indien het noodzakelijk is dat wij funderingsbalken voor de tuinhuis of blokhut moeten gebruiken dan is dat geen enkel probleem. Onze schroeffundamenten zijn namelijk eenvoudig te monteren aan houtenbalken waarop een huisje of blokhut geplaatst kan worden. Zie het als een vorm van fundering op staal wat meer dan degelijk is en een enorme draagvermogen kan creëren.

WSF schroeffundering: totaalpartner voor railinfrastructuur

Als specialist voor railinfrastructuur projecten worden onze oplossingen door opdrachtgevers ingezet door het hele land. Denk hierbij aan bovenleidingen, rails, wissels , beveiligings– en bedieningssystemen. Schroeffundering blijkt namelijk een uitstekende en voordelige manier om installaties, systemen, objecten, bouwwerken en constructies te funderen die noodzakelijk voor de juiste afhandeling van het treinverkeer door het gehele land.

https://schroeffundering.nl