Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

3 tips voor het geven van een feestje die niemand vergeet

Herken jij dit ook? Je bent op een feestje geweest, maar de volgende dag weet je al eens niet meer hoe het feestje was. Niet omdat je teveel gedronken hebt, integendeel, maar omdat het zo’n ontzettend saai typisch Nederlands feestje was. Je weet wel: van die feestjes waar iedereen in een kringetje zit en de één nog harder over iedereen heen praat dan de ander. Dit zijn nu niet bepaald de feestjes die nog lang in je geheugen blijven zitten. Misschien weet je ook niet beter en zit je je nu af te vragen hoe jij wél een onvergetelijk feestje kunt organiseren. Lees dan even deze blog. Want hierin geven wij jou drie tips voor het geven van een feestje die niemand, maar dan ook niemand, zal vergeten. Tenzij er teveel alcohol in de man is natuurlijk… Maar dat is een ander verhaal.

 

Neem de tijd om je huis te versieren

 

Je huis versieren is echt niet iets wat alleen bij kinderfeestjes hoort. Ook als volwassene doe je er goed aan om de tijd te nemen om je huis te versieren. Want mooi opgehangen verjaardag versiering kan mensen al snel in een feestelijke en vrolijke bui brengen. Daar is echt niet altijd alcohol voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ballonnenboog bij de deur, slingers aan het plafond en een goed met snoep gevulde piñata waar iedereen een keer tegenaan mag slaan. Plezier gegarandeerd!

 

Stel een lijstje samen met lekkere dansmuziek

 

Om iedereen van de stoel af te krijgen kun je een lijstje samenstellen met lekkere dansmuziek. Sluit je stereo-installatie aan en zorg ervoor dat die voetjes van de vloer komen. Ideaal wanneer je een hekel hebt aan de hele tijd stil zitten en ook geen zin hebt om het zoveelste saaie verhaal aan te moeten horen. Net zoals versiering kan ook muziek zorgen voor een meer ontspannen en feestelijke stemming. 

 

Zorg voor de juiste vibe

 

Vibe, stemming, sfeer. Hoe je het ook wilt noemen, zorg ervoor dat deze altijd goed is en blijft. Zondert iemand zich af of zie je dat diegene moeite heeft om in het feest op te gaan? Zorg er dan voor dat je ook die persoon voldoende aandacht geeft. Zo weet je zeker dat jouw feestje onvergetelijk is voor iedereen!

 

https://www.slingershop.nl/