Acat Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat is het belang van noodverlichting

Elektricien Noord Holland kan voor uw noodverlichting in en om huis of uw kantoor zorgen, onderzoeken en onderhouden zij zijn onder andere actief in Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord Holland. Wij eisen van ontwerpers van noodverlichting duidelijke richtlijnen (luxe hotels, clubs, ziekenhuizen, verpleeghuizen, scholen en scholen, vergunde gebouwen, kantoren, musea, winkels, woningen met meerdere verdiepingen, enz.) Hoewel deze norm de typen en duur aanbeveelt van noodverlichtingssystemen. Het is namelijk zo dat u in openbare gebouwen vooral zeker een plattegrond nodig heeft met de informatie van al het aanwezige noodverlichting. Deze voorschriften beschrijven de indeling en constructiekenmerken van een gebouw. Goedgekeurd document B beschrijft de brandveiligheidseisen voor nieuwe gebouwen en de ingrijpende renovatie van bestaande gebouwen. Alle open ruimtes groter dan 60m² moeten verlicht worden in geval van het uitvallen van de normale lichtbron. Bovendien verduidelijkt het dat noodverlichting nodig is voor alle delen van scholen die ofwel geen natuurlijke verlichting hebben of buiten de reguliere schooluren worden gebruikt. De regelgeving vereist dat systemen voldoen aan genoeg noodverlichting.

Wordt uw Noodverlichting regelmatig gecontroleerd en geanalyseerd?

Elektricien Noord Holland maakt servicepakketten op maat voor uw specifieke behoeften. We kunnen ook uw noodverlichting en onderhouden. Wij zorgen voor al uw testproblemen en leveren u een speciaal logboek met alle voltooide tests en voltooide werken. Zodat uw vlucht pad verlichting in geval van nood actief blijft. Hoewel veel eigenaren en exploitanten van gebouwen zich ervan bewust zijn dat hun gebouw noodverlichting moet hebben die voldoet aan de juiste normen. Zijn ze niet altijd volledig op de hoogte van de onderhoudsvereisten voor noodverlichting.

Elektricien Noord Holland  levert en onderhoudt al meer dan tien jaar noodverlichting. Neem vandaag nog contact op met ons vriendelijke team om uw vereisten voor noodverlichting te bespreken. Wij zullen eerst een kennismakingsgesprek hebben op locatie. Hier kijken we naar al wensen en wettelijke voorschriften die per situatie duidelijk moet zijn. We gaan alle punten langs en noteren alles voor u onze tablet. Hierin houden we alles bij om onze vakmannen niet met een verassing achter te laten! Hierbij kijken we verder naar wat u zelf nu belangrijk vind wanneer het gaat om noodverlichting. Na alles te hebben nagelopen. Gaan we lekker met een bakje koffie alles nog een keer doornemen en kortsluiten. Hierbij krijgt u direct een offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat dan prikken we gelijk een datum voor start. Tijdens de werkzaamheden komt er altijd een controle vanuit bedrijf om te kijken of alles gaat zoals gepland. Hierdoor kunnen we u garanderen dat al uw wensen worden gerealiseerd. Ook na de werkzaamheden zullen we alles netjes met u nalopen. Wanneer dat is gedaan en u tevreden bent. Dan zijn we nog niet klaar! Wij hebben namelijk als service dat we elk jaar een keer langs komen om uw noodverlichting te controleren. Hiervoor plannen we direct een afspraak voor het volgende jaar. Wij hebben elektriciens met genoeg ervaring om dit allemaal mooi voor u in orde te maken. Neem altijd contact op met ons voor vragen. Ook komen we graag bij u langs om alles direct voor op kaart te zetten!

 

https://elektricien-noord-holland.nl/