Acat Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Waarom kiezen voor een elektrische tandenborstel?

De elektrische tandenborstel is niet meer weg te denken en wordt steeds innovatiever.
Ten eerste heeft u te maken met een tandenborstel die een stuk vlotter poetst dan een normale tandenborstel. U verwijdert op deze manier een stuk makkelijk tandplak en etensresten. Elektrische borstels pakken ook tandvleesrandjes mee als u goed poetst. Bij ons vindt u de bekendste merken met verschillende poetsprogramma’s. Het resultaat is dat u minder vaak naar de tandarts hoeft en minder snel gebitsproblemen krijgt als u elektrisch poetst.

Veelzijdige tandenborstels

We hebben elektrische tandenborstels voor zowel volwassenen als voor kinderen. In ons assortiment zijn zowel tandenborstels van Oral-B als van Philips te verkrijgen. Daarnaast zijn er diverse opzetborstels verkrijgbaar. Opzetborstels dienen eens in de 90 dagen te worden vervangen. Oude opzetborstels slijten namelijk op ten duur. Oral-B tandenborstels staan bekend om hun hoge poetskwaliteit. Er zijn veel verschillende soorten Oral-B tandenborstels. Van simpele elektrische borstels tot borstels die samenwerken met een smartphone-app. Veel van de Oral-B tandenborstels werken met een “Smart Ring” die u zelf kunt personaliseren. Tanden poetsen wordt hierdoor ook een stuk interessanter. U houdt uw poetsbeurten namelijk zelf bij in de app en ziet uw voortgang.

Oral-B: Veilig elektrisch poetsen

Oral-B tandenborstels beschikken over een poetsdruk sensor. Zo drukt u nooit meer te hard op uw tandvlees tijdens het poetsen. Het indicatielampje geeft een waarschuwing af als u toch te hard poetst. De smartphone-app kan bovendien een overzicht geven van gebitsdelen waar de poetsdruk te hoog is. U kunt ook rekenen op een batterij die lang meegaat. U hoeft de tandenborstel maar twee keer per maand op te laden. De borstelharen van de Oral-B elektrische tandenborstels zijn zo gemaakt dat ze over uw hele tand of kies heen kunnen poetsen. De kans dat u plekken overslaat, wordt zo nog kleiner. Met diverse programma’s kunt u zelf persoonlijk uw poetsbeurten samenstellen. Denk aan extra witte tanden of aan extra grondige tandvlees reiniging.

Elektrische tandenborstels van Philips

Elektrische tandenborstels van Philips bevatten speciale sonische technologie. De rotatiesnelheid is namelijk behoorlijk hoog. De borstels gaan met 62.000 rotaties per minuut door uw gebit heen. Door de snelle bewegingen, reinigt de tandenborstel ontzettend veel tandplak en andere onzuiverheden mee in uw gebit. Deze manier van poetsen is handig en comfortabel. U bent veel minder tijd kwijt aan het verzorgen van uw gebit. Verder heeft Philips ook airfloss mogelijkheden. Met elektrisch flossen hoeft u zelf niet meer moeizaam met een draadje of tandenstoker tussen uw tanden te porren. Het is gemakkelijk en kost veel minder moeite en tijd. Als u zelf uw gebit goed wilt verzorgen en een elektrische tandenborstel besluit aan te schaffen, kunt u onze winkel raadplegen.

https://www.tandenborstelexpert.nl/

Gerelateerde artikelen

Gun jezelf een verwenmoment bij schoonheidssalon Heesch

Waarom kiezen voor microring extensions?

De voordelen van castorolie zoals Ecostyler en Wave Nouveau