Acat Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom blijft mijn toilet verstopt ?

Waarom blijft mijn toilet verstopt?

Toiletverstoppingen komen ons allemaal wel eens voor. Heeft u echter te maken met frequente verstoppingen, dan is het belangrijk om de oorzaak te onderzoeken. Deze frequente verstoppingen kunnen een teken zijn van een ernstig sanitair probleem. Bovendien zijn ze gewoon onhandig!

Niet doorspoelbare producten doorspoelen Wat spoel je door het toilet? De meesten van ons weten dat alleen afval en toiletpapier moet worden doorgespoeld. Als je papieren handdoeken, babydoekjes, producten voor vrouwen of andere items doorspoelt, kan dit de reden zijn waarom je toilet blijft verstoppen. Zelfs artikelen die als ‘’doorspoelbaar’’ worden verkocht, kunnen uw sanitair nog steeds beschadigen en moeten in de prullenbak worden weggegooid

Soms lijken deze items door te spoelen, ze kunnen echter leiden tot verstoppingen verderop in uw leidingsysteem. Dit kan leiden tot frequente, onverklaarbare sanitaire problemen. Laat een erkende en ervaren loodgieter uw toilet en de aangesloten afvoerleidingen inspecteren om uw probleem te diagnosticeren en op te lossen. En vergeet niet om afval altijd te plaatsen waar het hoort!

Toilet en of leidingproblemen Natuurlijk kunnen structurele problemen met uw toilet of leidingen ook regelmatig voor verstoppingen zorgen. Soms is het toilet zelf de schuldige. Oudere toiletten moeten mogelijk worden vervangen en bepaalde toiletten met een laag debiet. Hebben misschien niet het meest effectieve ontwerp. Opstoppingen kunnen ook worden veroorzaakt door de leidingen kan uw toilet inspecteren, eventuele verstoppingen verhelpen en reparaties aanbevelen om problemen in de toekomst te beperken.

Problemen met rioolleidingen Soms gaan sanitair problemen dieper dan alleen uw toilet of de leidingen. Als uw hoofdrioolleiding beschadigd is, heeft dit mogelijk gevolgen voor uw toilet. Hoofdrioolleidingen verbinden het sanitairsysteem van een persoon met een stadsriool of een septic tank. Schade aan deze leiding kan gevolgen hebben voor meerdere toiletten of ervoor zorgen dat andere delen van uw leidingsysteem, zoals uw afvoeren, verstopt raken of een back up maken met afvalwater. Problemen met de riolering kunnen ernstige problemen veroorzaken, dus bel onmiddellijk een erkende loodgieter als u rioolwater via uw riolering heeft of denkt dat u een beschadigde rioolleiding heeft.

https://rioolontstoppen-rotterdam.nl/