Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

De leukste tips voor deze zomer

Het is bijna weer zomer, geweldig natuurlijk want dat betekent leuke buitenactiviteiten ondernemen. Het kan alleen wel lastig zijn om zomaar iets te bedenken waarmee je de dagen kunt vullen. Om je hierbij een handje te helpen hebben we in deze blog een aantal tips voor je opgesteld zodat jij je aankomende zomer niet verveeld. Ben jij benieuwd naar een leuke activiteit voor in de zomer? Lees dan gauw verder!

 

Fietstochten op de veluwe
Je ziet het vaak, mensen die genieten van het warme zomerweer terwijl ze een fietstocht maken over de mooie Nederlandse veluwe. En dat is niet voor niets. Genieten van de natuur is ook heerlijk. Het is helaas wel een heuvelachtig gebied. Daarom is de veluwe een ideale plek voor mountainbikers, maar niet iedereen is zo sportief. De perfecte tussenoplossing is dan een e-bike. De elektrische kracht die de elektrische motor biedt is haast ongeëvenaard en voelt als een fijne hulp in de bergachtige veluwe. Ben jij benieuwd of een e-bike wat voor jou is? Kijk dan eens op de site van Piest. Zie bieden een ruim assortiment aan elektrische fietsen dus de kans is groot dat er ook wat voor jou tussen zit! Mocht je er zelf niet uitkomen wees dan niet bang om de hulp in te schakelen van de experts van Piest, ze helpen je graag verder!

 

Windsurfen op het veluwemeer
Nederlands staat bekend als een groot windsurf land. Het is dus ook de perfecte plek om eens te gaan windsurfen. Het strand Horst in de buurt van Ermelo en Harderwijk is de ideale plek om te beginnen. Dankzij de ligging van het strand kun je heel vaak parallel aan het strand surfen. De wind komt namelijk vaak uit de juiste hoek vanwege de vorming van het meer. Als beginnend surfer is het grootste voordeel van het veluwemeer de diepte. Bijna overal kun je staan. 

 

https://www.piest.nl/