Acat Nederland
Image default
Entertainment

Voor welke gelegenheid wil jij een pubquiz organiseren?

Bij Pubquizshop.nl hebben ze quizzen voor elke gelegenheid ter beschikking. Wil jij dus graag je 30e of zelfs 50e verjaardag vieren? Of wil je gewoon een gezellige avond met je vrienden van het school of de jeugdbeweging? Het is allemaal mogelijk bij deze onderneming. De specialisten stellen voor elk pakket een reeks onderwerpen op. Zo heb je steeds een origineel thema bij elke pubquiz. Een gezellige pubquiz organiseren was nog nooit zo gemakkelijk!

Speciale thema pakketten voor je volgende quiz

Deze onderneming heeft naast de klassieke thema’s, ook speciale kant-en-klare pakketten die ze met veel plezier verder uitleggen. Zo vind je in hun online winkel bijvoorbeeld een pubquiz met het thema koningsdag. De rondes bestaan uit allerlei leuke vragen over ons koningshuis en Nederland. Enkele andere opties waaruit je kan kiezen, zijn:

  • Jaren 90 online pubquiz
  • Mannenweekend pakket
  • Ladies night pakket
  • Après ski pubquiz

Wil je eerder een pubquiz organiseren voor een verjaardag? Daarvoor bieden ze bij Pubquizshop.nl speciale verjaardagsquizzen aan. Zo bestaat er bijvoorbeeld de quiz voor je 30e verjaardag, maar ook je feest voor je 40e of 50e verjaardag wordt nog leuker met een quiz van deze specialisten. Deze pakketten kan je al kopen vanaf 15 euro. Elke quiz komt bovendien met de klassieke muziekrondes en een fotoronde. Zo is er altijd wel iets dat je aanspreekt in de quiz. Succes is gegarandeerd met de thema pubquiz die je online kan bestellen.

Bestel een PowerPoint bij je quiz

Als je een pubquiz wilt organiseren, kan een PowerPoint voor een leuke en ook handige visuele ondersteuning zorgen. Je kan dit gemakkelijk bestellen samen met je quiz. Alle materialen worden namelijk digitaal aangeleverd. Op die manier ontvang je al je materiaal op tijd en heb je zelf nog de keuze om de quiz online te houden. Voor vragen over hun producten stuur je het best een e-mail naar deze experten.