Acat Nederland
Image default
Entertainment

Flextent huren bij Tendverhuur

Als je een evenement organiseert, is het belangrijk dat het terrein toegankelijk en in orde is voor de bezoekers. Je wil bijvoorbeeld niet dat iedereen nat wordt als het regent. Het voordeel van een tent is dat je deze passend bij het thema kunt versieren. Daarnaast kun je in de nog en rond de eventuele buizen makkelijk verlichting bevestigen. Hierdoor kun je de tent van nog meer sfeer voorzien. Een tent die geschikt is voor evenementen als een festival of bruiloften, is de flextent.

 

 

Kenmerken van de tent 

Een flextent wordt ook wel een stretchtent genoemd. Deze tent wordt geleverd met houten palen die aan het tentdoek worden gemonteerd. Vervolgens wordt het doek met behulp van grondpennen gespannen over de houten palen heen. Je kunt zelf bepalen wat de hoogte van de houten palen is, waardoor je de tent zo hoog kunt laten positioneren als je wil. Voor een festival is het bijvoorbeeld leuk om deze wat hoger te plaatsen, zodat de mensen achterin ook kunnen zien wat er voorin gebeurt. Daarnaast kun je in een hoge tent leuke verlichting hangen die vervolgens het hele gebied verlicht. 

Als je graag één kant van de tent dicht wil hebben, kan het doek aan deze kant naar de grond toe gespannen worden. Wil je juist één kant als ingang gebruiken? Dan kan deze kant juist worden verhoogd om duidelijk te maken wat de ingang is.