Acat Nederland
Image default
Vervoer en transport

Voor open en gesloten aanhangers is JobCar een vertrouwd adres!

Gaat u binnenkort een aanhanger huren? Dit zijn twee belangrijke regels om rekening mee te houden.

  1. Op het kentekenbewijs van uw auto staat welk gewicht u maximaal mag trekken. Huurt u een geremd exemplaar kijk dan bij O.1. Rijdt u met een ongeremde aanhanger check dan O.2.
  2. Komt het totale gewicht – de toegestane maximale massa van de auto en daarbij opgeteld de toegestane maximale massa van de aanhanger – uit boven de 2500 kilogram, dan is het BE-rijbewijs verplicht. Onder F.2 op het kentekenbewijs staat vermeld wat de toegestane maximale massa van de auto is. Op www.jobcar.nl staat per aanhangwagen wat de toegestane maximale massa is.

Open aanhanger huren

Wilt u een open aanhangwagen huren? Dit zijn de open modellen die u bij JobCar kunt huren:

  • enkel as geremde open bakwagen van 246 bij 131 bij 30 cm met een laadvermogen van 400 kilogram en een toegestane maximale massa van 750 kilogram;
  • tandemasser open bakwagen van 301 bij 131 bij 30 cm met een laadvermogen van 700 kilogram en een toegestane maximale massa van 1100 kilogram;
  • elektrische kipper oftewel kiepaanhanger van 300 bij 150 bij 30 cm met een laadvermogen van 1385 kilogram en een toegestane maximale massa van 2000 kilogram.

Aanhangwagens zonder dak zijn handig om bijvoorbeeld grofvuil, witgoed en grote meubelstukken te vervoeren. Gaat u een kapotte auto of een oldtimer verplaatsen? U kunt een autoambulance huren bij JobCar. Bij open aanhangers is het verplicht de lading goed vast te maken en / of af te dekken. Stel u gaat de oude koelkast naar de milieustraat brengen. Met spanbanden zorgt u ervoor dat het apparaat op z’n plek blijft. Tuinafval kunt u afdekken met een net. Om een en ander snel en veilig in de aanhangwagen te krijgen, gebruikt u een kruiwagen of steekwagen. Aanhangerverhuurder JobCar in Etten-Leur heeft dit soort handige spullen op voorraad.

We sluiten af met het telefoonnummer en emailadres van JobCar: 076 – 50 20 502, info@jobcar.nl. Mails worden zoveel mogelijk dezelfde dag beantwoord. Bellen kan van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

https://www.jobcar.nl/