Acat Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw leverancier voor secundaire bouwgrondstoffen

Pelt & Hooykaas uit Rotterdam is een ervaren leverancier en producent van secundaire bouwgrondstoffen. Zij leveren de basis bij de realisatie van talrijke projecten in de weg-, grond- en waterbouw. Hierbij kunt u denken aan wegen, fiets- of wandelpaden. De grondstoffen die u bij hen kunt kopen zijn duurzaam en komen voort uit reststoffen van andere productieprocessen. Het betongranulaat dat dit bedrijf aanbiedt verkrijgen zij uit betonpuin dat vrij is gekomen bij gerecyclede betonconstructies. Bent u dus op zoek naar een producent en leverancier in de infra- en betonsector? Zoek dan niet verder.

Duurzame en circulaire bouwgrondstoffen

Als leverancier voor secundaire bouwgrondstoffen heeft dit bedrijf altijd oog op de toekomst. Er worden geen primaire grondstoffen gebruikt, maar enkel duurzame en circulaire grondstoffen die weer worden herbruikt voor diverse projecten. De grondstoffen komen, in tegenstelling tot concurrenten, niet uit het buitenland. Ze worden in Nederland geproduceerd als rest- of bijproduct uit diverse productieprocessen. Het betongranulaat wat ze verkopen is afkomstig uit betonpuin en is goed te herbruiken als toeslagmateriaal en perfect toe te passen in de wegenbouw. Deze specialist gelooft er dan ook in dat een product als betongranulaat hoogwaardiger is als het direct in de betonketen wordt teruggebracht. Doordat het product wordt gerecycled verliest het zo min mogelijk van zijn waarde. Dit draagt weer bij aan een circulaire economie zonder dat de kwaliteit van het product verloren gaat. Kies dus betongranulaat of andere secundaire bouwgrondstoffen bij deze leverancier.

Bekijk de mogelijkheden bij deze expert

Bent u op zoek naar granulaat of andere duurzame en circulaire grondstoffen voor de bouw? Dan zit u bij deze specialist goed. Deze leverancier maakt gebruik van secundaire bouwgrondstoffen voor verschillende projecten. Doordat er niet wordt gewerkt met primaire grondstoffen wordt er bijgedragen aan een duurzame toekomst. Vraag gerust een offerte aan of neem contact op met Pelt & Hooykaas.