Acat Nederland
Image default
Tweewielers

Step voor volwassenen nodig?

Het idee dat een step is voorbehouden voor kinderen is al lang achterhaald. Het gebruik van een step door volwassenen wordt tegenwoordig maatschappelijk breed geaccepteerd en omarmd. Inmiddels is de step voor volwassenen dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het gebruik van een step is hip, trendy en biedt ontzettend veel voordelen. Wij, als stepspecialist, zetten deze voordelen nog eens voor je op een rij.

Gezond

Een van de grote voordelen van de step is dat het een supergezond vervoermiddel is. Naast dat je tijdens je rit heerlijk in de buitenlucht bent, ben je ook continu bezig. Zo kom je ongemerkt aan je benodigde dosis beweging. Bij het steppen komen vrijwel al je spieren in actie en verbrand je ongemerkt een flinke portie aan calorieën. Een fijnere workout kun je toch niet wensen?

Milieuvriendelijk en goedkoop

Daarnaast is een step enorm milieuvriendelijk én goedkoop. Voor het gebruik van een step heb je geen geld- en energieverslindende brandstoffen nodig, nee, de eigen benenwagen doet het werk. En dat is absoluut een grote plus in deze tijden waarin de brandstofprijzen de pan uitrijzen en het einde van deze stijging nog niet in zicht lijkt. En tegelijkertijd draag je ook nog eens je steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Tijdbesparend en compact

Ook is het gebruik van een step enorm tijdbesparend want je kunt je moeiteloos door het drukke verkeer verplaatsen. Ideaal dus voor tijdens de spits! Ook kun je met de step in de kortste route naar je bestemming waardoor je tijd bespaart. Ten slotte neem je een opvouwbare step ook gemakkelijk mee in bijvoorbeeld trein, bus of metro.

Veelzijdig aanbod

Ons aanbod aan steps is enorm veelzijdig. Zo kun je kiezen voor de compacte vouwstep , die je dankzij het handige vouwsysteem in een handomdraai eenvoudig meeneemt in het openbaar vervoer. Of je gaat voor een accu-gedreven elektrische step, waarbij je snelheid maakt met behulp van een gashendel aan het stuur. Hierdoor hoef je jezelf niet in het zweet te werken, wat bijvoorbeeld erg handig is als je op weg bent naar een belangrijke meeting.

Of kies je voor een cross step, die uitermate geschikt is voor de snellere stepper en waarmee je jezelf over wat ruiger terrein kunt verplaatsen? De keuze is aan jou!

Waarschijnlijk ben je na het lezen van dit artikel dolenthousiast geworden over het idee van de step als je nieuwe vervoermiddel. Je bent niet de enige! Wacht niet langer en ga ervoor. Neem direct een kijkje in onze webshop en bekijk ons veelzijdige aanbod aan steps voor volwassenen! Daar word je toch blij van?