Acat Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schréder creëert memorabele momenten

Schréder is een bedrijf wat ongekende prestaties neerzet. Dit heb ik ervaren als lid van de gemeente waar ik voor werk. In de stad waar ik woon worden deze dagen steeds vaker lelijke plekken opgeknapt. Zo worden vervallen huizen opgeknapt en levenloze pleinen tot levende ontmoetingsplekken gerenoveerd. Om zowel het beeld als het gevoel te veranderen is licht heel belangrijk. In het dagelijks leven valt het je niet zo op, maar licht is enorm belangrijk. Het maakt het verschil tussen een gezellige of enge plek. Voor het opknappen van bepaalde plekken moet de sfeer enorm veranderen. Ik kreeg de taak om een bedrijf te vinden die ons hierbij zou kunnen helpen.

Schréder bleek de oplossing

Niet heel veel later kwam ik bij Schréder terecht. Toen ik op hun website kwam wist ik meteen dat ik de oplossing gevonden had. De prachtige en professionele website van Schréder liet mij meteen zien dat ze lichtoplossingen voor tunnels van hoge kwaliteit leveren. Na uren genoten te hebben van de verschillende projecten die ze al gedaan hebben wist ik het zeker. Schréder is het bedrijf waar ik naar opzoek was. De lichtoplossingen die zij kunnen bieden zal tot meer leiden dan ik zou durven dromen. Ik besloot meteen contact op te nemen.

Het contact

Toen ik eenmaal in contact kwam met Schréder stelde ze niet teleur. De vriendelijke werknemers van Schréder dachten goed mee en hielpen me meteen. Ik nodigde hen uit om een keer te komen praten en om te kijken naar de locatie. Niet heel veel later kwamen er mensen langs. Hele vriendelijke personen die meteen wisten wat ze met de locatie aan moesten. Voor ik het wist hadden ze een plan en begonnen ze met de uitwerking. Toen ze klaar werken en ze het aan mij lieten zien stond ik versteld. Het plan was heel sterk, nu nog hopen dat het uitpakt zodat het ook echt zal werken.

Het resultaat van Schréder

We zijn nu een poosje verder en Schréder heeft zijn werk gedaan. De plek is prachtig geworden, en dat komt grotendeels door de verlichting. Wat een verschil licht kan maken! Op de website van Schreder vind je nog veel meer mooie projecten.