Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Plat dak schuur

Je hebt een plat dak bij de schuur? Dan is het goed om na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Het kan tijd zijn dat de dakbedekking eens vervangen wordt. Wat zou je dan willen doen? Wil je dan eerst de oude laag verwijderen of laat je er gewoon een laag overheen plaatsen? Het kan allemaal, maar het is wel goed om na te gaan wat de beste optie is bij jouw plat dak van de schuur. We komen daarom graag een kijkje nemen en dan kunnen we je van advies op maat voorzien. 

 

Werkzaamheden plat dak schuur uitbesteden

Als je zelf niet graag het dak op gaat dan kunnen wij dat voor je doen. Alle werkzaamheden die dan direct uitgevoerd kunnen worden, zullen we dan ook direct uitvoeren. Je weet dan bij ons ook direct wat je kunt verwachten want we geven alles duidelijk aan.

 

Offerte aanvragen plat dak schuur

Uiteraard begrijpen wij dat je benieuwd bent naar de kosten als wij het plat dak van je schuur komen inspecteren en onderhouden. Het kan ook mogelijk zijn dat er een lekkage is of dat de dakbedekking snel vervangen moet worden. Geen zorgen want op ons kun je rekenen, we staan namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor onze klanten klaar. Ook als er sprake is van spoed kun je dus echt op ons rekenen en daarnaast heb je bij ons ook altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Heb je nog vragen of wil je weten wat het je gaat kosten? Laat het ons dan weten, we kunnen dan je vragen beantwoorden en voor jou een offerte opstellen.