Acat Nederland
Image default
Woningen

Waarom je moet kiezen voor een aankoopmakelaar

Waarom je moet kiezen voor een aankoopmakelaar

Ben jij opzoek naar een huis maar vliegt alles voor jouw neus voorbij of wordt je altijd overboden? Wacht niet te lang en schakel een aankoopmakelaar in!

Wat is een aankoopmakelaar en wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar? Een aankoopmakelaar is een makelaar die samen met jouw op zoek gaat naar het perfecte huis voor jou en begeleidt jou volledig in de zoektocht en de onderhandelingen. De makelaar neemt jou mee naar bezichtigingen en kijkt naar de bouwkundige staat van het huis, maar ook naar alle eventuele verbouwingsmogelijkheden. Het allergrootste voordeel van een aankoopmakelaar is dat de makelaar woningen die worden aangemeld op Funda.nl al eerder kan bekijken dan particulieren. Zodat de kans groter wordt om een bezichtiging in te kunnen plannen.

 

 

Naast dat de makelaar zoekt naar de juiste woning, kijkt hij ook grondig de koopcontracten na zodat jij niet zomaar ergens voor tekent. Hij doet ook de onderhandelingen voor jou, dit kan ook in jouw voordeel werken, soms geven verkopende makelaars een tip aan de aankoopmakelaar of het bod genoeg is of niet. En daar kan natuurlijk op worden in gespeeld.

De kosten van een aankoopmakelaar vallen relatief mee als het gaat vergelijken met de kosten die je kunt besparen en de vergrotende kans op jouw droomwoning.

Wil je de kans vergroten om jouw droomhuis te bemachtigen, pak je kans en bel ons!

Voor meer informatie kun je onze site bezoeken.

https://www.wittewoningmakelaars.nl/contact/vestiging-apeldoorn/

Of bel ons op:

055-2020010

 

https://www.wittewoningmakelaars.nl/contact/vestiging-apeldoorn/