Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Personal training

Personal training een grote stap voor u? Neem dan een proefles bij Uptempo! Personal training aan huis; Fit worden en lekker sporten gedurende het hele jaar op uw beschikbare tijden en op uw gewenste locatie. Locatie kan thuis zijn maar natuurlijk ook op uw werk indien gewenst. Word snel fit en raak weer terug in shape. Bij ons is niks te gek, wij zijn immers uw personal trainer.

 

Personal training Noordwijk is een van de mooiste locatie waar wij training geven. Het is bewezen dat sporten goed is voor lichaam en geest. Zo heeft een matige inspanning van 45 minuten al een positieve werking op je immuunsysteem blijkt uit verschillende wetenschappelijke studies. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Sporten heeft dan ook een positieve werking op uw hele welzijn.

 

Personal training Katwijk is ook een van onze locaties waar getraing kan worden. Het verbetert uw algehele conditie omdat u een trainer naast u heeft staan en efficiënter te werk gaat dan dat u alleen traint. U doet vaak meer in een uur dan dat u alleen zou doen. Het stimuleert u ook om uw doelen sneller te kunnen behalen. U staat er niet alleen voor, maar Uptempo helt u daarbij. U blijft gemotiveerd want elke week komt Uptempo bij u langs in Katwijk en noteren we het weer voor volgende week in de agenda.

 

Personal training Rijnsburg worden ook verschillende trainingen gegeven. U focust zich op uw eigen doelen, samen met uw trainer van Uptempo hebben we een plan gemaakt voor de komende periode. Samen gaan we die halen en tijdens uw training is Uptempo alleen gefocust op u. Daarom leert u ook de juiste techniek van elke beweging die u maakt.

Wij geven op deze locaties trainingen, Noordwijk, Katwijk, Noordwijkerhout, Warmond, De Zilk, Oegstgeest, Rijnsburg en Voorhout. Voor meer info, mail of bel naar info@uptempo-personaltraining.nl of bel naar 0620660707.

The only way is up!

https://www.uptempo-personaltraining.nl/