Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

PDArepair: voor reparaties aan je smartphone, tablet, laptop en pc

Werkt je smartphone niet meer goed? Dan kun je langskomen in het Repair Center van PDArepair in Breda. Zij hebben ruime ervaring met het repareren van smartphones, tablets en laptops. Wanneer je jouw toestel langsbrengt bekijken ze nauwkeurig wat er mankeert en vertellen je wat ze kunnen repareren. De experts van PDArepair hebben zich gespecialiseerd in het repareren van de volgende merken: Apple, Samsung, OnePlus, Huawei, Microsoft en Sony. Wanneer er onderdelen vervangen moeten worden gebruiken ze hier uitsluitend originele onderdelen voor. Op je reparatie heb je 12 maanden garantie. Reparatie aan het moederbord en batterijen zijn hierin uitgezonderd.

De volgende reparaties voor je smartphone kunnen ze uitvoeren:

–        Scherm reparaties

–        Batterij telefoon vervangen

–        Waterschade herstellen

–        Oplaadingang vervangen

–        Nieuwe volumeknopjes vervangen

Op de website van PDArepair kun je jouw smartphone model opzoeken en kun je zien welke reparaties ze voor dat model kunnen uitvoeren.

Tablet reparaties

Is het scherm van je tablet gebroken? Dan wil je deze vast zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Kom dan langs bij PDArepair voor tablet scherm reparatie in Breda. Voor het vervangen van een kapot scherm voor een nieuw scherm hebben de experts ongeveer 90 minuten nodig. Mocht je een iPad hebben die niet gerepareerd kan worden of worden de kosten te hoog? Dan kun je bij PDArepair ook een refurbished iPad kopen. Met refurbished wordt bedoeld een opgeknapt, gereinigd en gecontroleerd toestel. Zo’n toestel heeft als voordeel dat je 60% bespaart op de oorspronkelijke prijs. Daarbij heb je 1 jaar garantie op alle onderdelen en draag je bij aan een duurzamere wereld.

PDArepair is gelegen aan de Neerloopweg 17-19 in Breda. Het Repair Center is van maandag tot vrijdag open tussen 08.30 en 17.30 uur. Op zaterdag zijn ze geopend tussen 9.00 tot 16.00 uur. Lukt het niet om langs te komen? Dan kun je je toestel ook naar PDArepair opsturen.

https://pdarepair.nl/