Acat Nederland
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek de educatieve werkboeken voor rekenen

Wilt u eenvoudig online lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen bestellen? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt diverse soorten oefenmateriaal aan op het gebied van rekenen. Het lesmateriaal is beschikbaar in verschillende niveaus en is additioneel en verdiepend voor leerlingen op de basisschool, van groep 1 tot aan groep 8. Met het oefenmateriaal leren de kinderen spelenderwijs op een leuke en uitdagende manier zelfstandig te werken. Of de leerlingen nu kunnen rekenen op het vereiste niveau of zij al aan wat meer uitdaging toe zijn: voor iedere leerling biedt de uitgeverij passend lesmateriaal.

Spelenderwijs leren

In het lesmateriaal en de werkboeken voor rekenen leren de leerlingen niet alleen de basisvaardigheden van het rekenen, maar krijgen zij ook toegang tot zorgvuldig opgebouwde lesstof, zoals lessen met betrekking op het rekenen met verschillende eenheden. De manier van leren is zeer speels en uitdagend. Zo gaan de kinderen spelenderwijs aan de slag met rekenpuzzels en wordt ook standaard kennis, zoals het leren van tafels, op een aantrekkelijke, uitdagende manier behandeld.

Een ruim assortiment

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt een ruim aanbod aan met divers lesmateriaal. Weet u al precies waar u naar op zoek bent? Of wilt u liever eerst even de opties bekijken? Op de website ontdekt u eenvoudig in een overzichtelijke wijze het aanwezige leermateriaal. Zoek specifiek naar een titel of plaats filters en vind precies hetgeen waar u naar op zoek bent. Alle verkrijgbare boeken worden op de website tentoongesteld met een bijgevoegde impressie van de inhoud, zodat u een beeld krijgt van het materiaal.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u direct lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen bestellen? Kies voor een standaard proefpakket en ontvang boeken van één serie uit één vakgebied. Wilt u toch liever losse uitgaven bestellen van de boeken van verschillende vakgebieden? Ook dit is mogelijk. Voor vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk contact opnemen met de uitgeverij zelf. De medewerkers helpen u graag verder.

 

https://www.kinheim.com/