Acat Nederland
Image default
Gezondheid

Mijn positieve ervaring met een ooglidcorrectie

Afgelopen week ben ik een ooglidcorrectie ondergaan bij Ooglift: dé specialist in ooglidcorrecties, ik ben enorm te spreken over het proces, het resultaat, over alles eigenlijk. Even ter verheldering, een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat je oogleden, de stukjes vel boven je ogen, weer verder omhoog worden verplaatst als het ware. Het gevolg hiervan is dat je zicht wordt verbeterd en je gezicht uitstraling vaak een stuk helder, wakkerder en frisser wordt. Ik had er niet zozeer voor gekozen omdat mijn zicht slechter begon te worden, had ik langer gewacht was dit hoogstwaarschijnlijk wel het geval geworden, maar ik kreeg steeds meer opmerking uit mijn omgeving dat mijn ogen slechter zichtbaar werden, doordat mijn oogleden eroverheen vielen. Tevens vond ik zelf dat ik er hierdoor een beetje sloom uit zag, niet scherp dus.

Het proces van een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een behandeling die erg kort duurt, in een half uurtje kan het al gedaan zijn. Bij Ooglift start het met een heel vrijblijvend gesprek waarin je samen met de medewerker bekijkt of een behandeling nodig is en zo ja, hoe intensief zal deze worden en wat voor kosten zitten hieraan verbonden. Al vrij snel werd voor mij de ooglidcorrectie behandeling gepland, drie dagen later kon ik al terecht.

Eerst werd ik hier hartelijk ontvangen en kreeg ik alle relevante informatie te horen over de behandeling zelf en de periode erna. Persoonlijk vond ik dit erg fijn, omdat dit mij geruststelde en de nodige zenuwen weg werkten, op dit vlak is Ooglift dus erg sterk. Toen de behandeling eenmaal begon werden mijn oogleden eerst gereinigd en vervolgens verdoofd, dit is wel even een naar gevoel moet ik bekennen, maar gelukkig is dit slecht voor een aantal seconden. Vervolgens wordt gesneden in de huid en worden stukjes huid verwijderd, uiteindelijk wordt deze ‘spleet’ weer aan elkaar genaaid en nog een schoongemaakt.

Benieuwd naar meer details?

Een ooglidcorrectie klinkt natuurlijk een beetje gek, het is niet een behandeling die snel in u op zou komen om te ondergaan. Echter zijn er veel meer voordelen dan de meeste mensen denken, kijk bijvoorbeeld eens op de website van Ooglift, hier staat alles in detail uitgelegd en staan ook ervaringen van patiënten, dit schept voor u een beter beeld.