Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Meer informatie over de NutriBullet

Meer informatie over de NutriBullet

Wat is de NutriBullet?

NutriBullet is als een blender. In tegenstelling tot gewone blenders breken de unieke voedingsextractoren de celwanden van vezelig plantaardig voedsel af, waardoor belangrijke vitaminen en mineralen in fruit en groenten vrijkomen. Met als resultaat heerlijke smoothies en sappen met toegevoegde voedingsvoordelen. Het stelt u in staat om het hoogste niveau van voeding te ontvangen dat uw voedsel te bieden heeft. 

Maar als de nutritionele voordelen je nog niet aan de kant hebben gekregen, wacht dan tot je het in actie ziet. Ik vries fruit in voor smoothies en voeg niet graag te veel vloeistof toe omdat ik een dikke consistentie wil, maar meestal heeft de gemiddelde blender gewoon niet het vermogen om het mengsel te verwerken.Maar toen kwam de NutriBullet in mijn leven. Wil je een Nutribullet kopen? Kijk dan naar de NutriBullet van De Beste Blender.

Hier zijn vijf redenen waarom jij een NutriBullet nodig hebt:

 • Het is snel
  Je hoeft je ingrediënten letterlijk maar een paar seconden te mengen, en voila; je hebt een supergladde smoothie.
 • Makkelijk schoon te maken
  Er zijn slechts twee onderdelen die u moet wassen: de beker en het mes. Meestal volstaat een snelle spoeling met heet water.
 • U kunt hem onderweg meenemen
  De NutriBullet wordt geleverd met bekers van verschillende grootte die op de blender kunnen worden aangesloten. U voegt gewoon ingrediënten toe, sluit ze aan, mengt, verwijdert ze en u hebt uw smoothie in uw beker, klaar om te gaan. De bekers hebben zelfs een deksel en handvat.
 • Het helpt u MEER uit uw eten te halen
  Met de Nutrition Extractors kunt u het hoogste niveau van voeding uit uw voedsel halen.
 • Het heeft meerdere functies
  Naast sappen en smoothies kunt u ook soepen maken, en met het maalblad kunt u granen malen, verse kruiden malen en noten hakken.

Met een druk schema, kan de Nutribullet zeker een handje bijhelpen. Stel; je hebt een agenda vol afspraken en boodschappen. Er zijn niet genoeg minuten in de dag, maar je gaat proberen het allemaal in te passen op welke manier dan ook. Eerst en vooral, je ochtendvoeding in de vorm van een kleurrijke smoothie of een voedzame shake, die je na een paar seconden uit je Nutribullet haalt, waar je snel wat ingrediënten in gooit die in de persoonlijke beker passen, minder dan 30 seconden mixt en je mengbeker meeneemt. Ontbijt gesorteerd, en je bent klaar om de dag aan te pakken.

Hoe gebruik je een Nutribullet?

De Nutribullet functioneert op zijn snelle, innovatieve mesontwerp en vorm om natuurlijk voedsel af te breken en samen te mengen tot een gladde drank. Doe de gewenste ingrediënten in het apparaat en door een vortex te creëren, worden alle ingrediënten gelijkmatig gecombineerd. Dit zorgt voor volledige opname van alle voedingsstoffen in het lichaam, in tegenstelling tot een deel dat verloren gaat tijdens de spijsvertering wanneer deze voedingsmiddelen in vaste vorm worden geconsumeerd. Daarna gewoon inschenken. 

Wilt u meer informate over de NutriBullet? Of van ander blenders? Ga naar Besteblender.nl

Foto NutriBullet