Acat Nederland
Image default
Winkelen

Kwaliteiten van een originele luier

De geboorte van een pasgeborene is een spannende en angstaanjagende gebeurtenis. Luiers zijn ongetwijfeld het meest cruciale item dat u voor uw nieuwe baby moet kopen. Je baby zal veel luiers gebruiken tot het moment waarop hij kan beginnen met zindelijkheidstraining. Dus op welke eigenschappen moet je letten bij het kopen van luiers? Absorptievermogen, maat en comfort van de pasvorm en gebruikte materialen bij de constructie zijn enkele belangrijke kenmerken van een goede luier.

Luiers met een groot absorptievermogen

Koop luiers met veel afval capaciteit. Een vervelende luier is er een die lekt. Je moet op zoek naar een merk dat je leuk vindt en dat de meeste absorptie mogelijk maakt. Dit is het meest cruciale kenmerk van elke luier. U moet niet alleen overwegen hoeveel vloeistof de luier kan bevatten; je moet ook overwegen hoe goed het vocht van de babyhuid afvoert. Een baby kan luieruitslag krijgen als je luiers gebruikt die het vocht niet volledig absorberen en weghouden van de huid van het kind.

Comfort en grootte van de baby

U moet een luiermerk vinden dat bij uw kind past. Luiers moeten de baby goed passen, net als gewone kleding. Of anders kan de baby zich ongemakkelijk gaan voelen en non-stop gaan snikken en jammeren. Lekkageproblemen kunnen ook worden veroorzaakt door een slecht passende luier. Bij het bepalen van de luier maten en de luier productie wordt rekening gehouden met de leeftijd en het gewicht van de baby. Bovendien kunnen de maten variëren, afhankelijk van de fabrikant. Hoewel de meeste fabrikanten beweren dat hun goederen niet lekken en een dubbele afdichtings rand hebben met voeringen, enz. U zult niet in staat zijn om de juiste pasvorm te ontdekken zonder wat vallen en opstaan. Voordat u het beste merk en type voor u en uw kind kiest, moet u een paar verschillende opties uitproberen.

Welke materialen worden gebruikt?

U moet ook beslissen van welke materialen u de luiers voor uw kind wilt maken. Gebruik je wasbare luiers of wegwerpluiers? En ga je een milieuvriendelijke en groene levensstijl aannemen? Wegwerpartikelen kopen is de eenvoudigste en meest rechttoe rechtaan optie. Ze zijn eenvoudig in gebruik en hebben verder niets nodig.