Acat Nederland
Image default
Financieel

Hypotheekadviseur in Apeldoorn

Voor een goede hypotheekadviseur in Apeldoorn, moet je bij Ekelmans Financieel Advies zijn. Deze onafhankelijke adviseurs kunnen jou goed helpen met het maken van de juiste keuzes. Keuzes op het financiële vlak. Zij hebben vele jaren ervaring op dit gebied en kunnen een goed advies geven. Niet alleen wanneer je van plan bent om een woning te gaan kopen kan je hier aankloppen. Ook voor andere financiële zaken ben je hier aan het jusite adres. Denk bijvoorbeeld bij een echtscheiding, een overlijden, maar ook bij een ontslagvergoeding kan je hier terecht. 

Ekelmans is een zeer goede hypotheekadviseur in Apeldoorn

Omdat wij al een tijd het plan hadden om een huis te gaan kopen, zijn wij hier terecht gekomen. Voordat wij definitief deze stap gingen maken, wilden wij eerst weten wat er allemaal mogelijk was. Want er zijn zoveel hypotheekvormen, daar hebben wij geen verstand van. Door het inschakelen van een onafhankelijke adviseur, hoeven wij niet bang te zijn dat wij teveel zouden betalen. Want deze adviseur verdiend er niets extra’s aan.

Op de website van dit bedrijf zagen wij een tool staan. Hiermee kan je een berekening maken hoeveel hypotheek je eventueel kan krijgen. Erg handig en deze hebben wij dan ook in eerste instantie gebruikt. Maar omdat er zoveel verschillende vormen zijn, hebben wij hier bij Ekelmans ook een afspraak gemaakt. Een persoonlijk gesprek met een adviseur om erachter te komen wat wij allemaal kunnen op het financiële gebied. 

Banken vergelijken

Zodra je antwoord hebt gekregen op de vraag, welke hypotheek het beste bij jou zal passen, is het de taak om een goede geldschieter te vinden. Veel banken hebben een aantrekkelijke lening, maar vaak kan hier een addertje onder het gras zitten. Gelukkig heeft de adviseur ons hier ook mee geholpen om te kijken bij welke bank wij het goedkoopste uit zouden zijn. 

Uiteindelijk hebben wij een goede bank gevonden en hebben hier een rente aanbod van gekregen. Nu was het aan ons de taak om te beslissen of wij hiermee akkoord gingen. Wij kregen twee weken bedenktijd hiervoor, hierna zal deze offerte niet meer geldig zijn. 

Nieuwe woning

Na de vele gesprekken met de adviseur en verschillende geldschieters hebben wij een zeer mooie woning kunnen kpen. Dit huis hadden wij al langer op het oog, maar wisten toen nog niet dat dit binnen ons budget viel. 

 

https://www.hypotheekadviesapeldoorn.com/