Acat Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het belang van business performance analytics

Door de performance van uw business processen te verbeteren draait je bedrijf natuurlijk een stuk efficiënter. Door middel van data analytics kan je de performance van deze processen bijhouden en je bedrijf optimaliseren. Door de software van Tuuring kan je een duidelijk beeld krijgen van de efficiëntie van belangrijke processen binnen het bedrijf. Het programma analyseert data om dit te vertalen naar bruikbare en zinvolle inzichten. Op deze manier is impact mogelijk. Wil je business performance optimaliseren? Hier lees je hoe. 

De voordelen van business performance analytics

In moderne bedrijven worden digitale workloads meestal beheert door middel van de silo-aanpak. In deze aanpak zijn verschillende teams verantwoordelijk voor afzonderlijke delen van de keten van de workload. Op deze manier kunnen oplossingen gebruikt worden op de performance van een specifiek deel van de keten te monitoren en te beheren. Deze benadering kost echter aardig wat mankracht en de communicatie tussen de verschillende teams is niet altijd even goed. Daarnaast ontbreekt een goede analyse van de gehele keten.

Door middel van de software van Tuuring wordt informatie verzameld vanuit allerlei belangrijke bronnen binnen een proces. Een voorbeeld van informatiebronnen kan zijn applicaties, werkplekken en infrastructuren (eventueel in de cloud). Deze gegevens worden vervolgens geanalyseerd door de Artificial Intelligence (AI) van het systeem en anomalies worden gedetecteerd. Het voordeel van het programma is dat deze detectie werkt met een overzicht op de gehele keten. Hierdoor kan je gemakkelijk problemen herkennen in de keten en op tijd ingrijpen wanneer het nodig is. 

De AI die geïntegreerd is in de software van Tuuring leert aan de hand van de data die gevoed wordt aan het systeem. Vervolgens worden er real time overzichten, historische trends en zelfs toekomstige voorspellingen van de performance weergegeven in het systeem. De resultaten van de analyse wordt weergegeven in dashboards die op maat kunnen worden gemaakt maar ook voorgeprogrammeerd kun zijn. Deze dashboards kunnen naar allerlei schermen en apparaten worden uitgezonden. Op deze manier heb je door het hele bedrijf een overzicht over de hele keten, nieuw ontstane problemen of opkomende problemen. 

De software van Tuuring

Door het verzamelen van gegevens van belangrijke meetpunten krijg je een consistente en robuuste datastroom in de software. Vervolgens werkt de AI eraan om dit te analyseren en veranderingen van de normale data te detecteren. Hierdoor kunnen problemen worden herkend die een impact maken op de performance van je bedrijf. Door gemakkelijk de oplossing van het probleem te vinden wordt de performance van het bedrijf niet te veel aangetast. Daarnaast kan de software zelfs problemen voorspellen zodat je deze kan voorkomen als bedrijf. Lees meer over Business Performance Analytics in deze blog.

https://tuuring.com/