Acat Nederland
Image default
Eten en drinken

Heerlijk eten in een pannenkoekenrestaurant in Katwijk aan Zee

Wilt u lekker uit eten met het hele gezin? Ga dan eens eten in pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk aan Zee. In dit restaurant worden de lekkerste pannenkoeken op ambachtelijke wijze bereidt. Niet alleen voor pannenkoeken, ook voor heerlijke vlees- en grillgerechten gaat u naar dit pannenkoekenrestaurant. In de open keuken kunt u de hardwerkende koks bezig zien en de heerlijke geuren van het lekkere eten zijn door het hele restaurant te ruiken. Met meer dan veertig gerechten op de menukaart is er voor ieder wat wils!

Een heerlijke lunch of smakelijk diner in een kindvriendelijk pannenkoekenrestaurant

Voor een gezellig uitje met het hele gezin kunt u terecht in dit kindvriendelijke restaurant in Katwijk aan Zee. Uw kinderen versieren hun eigen pannenkoeken of genieten van een heerlijk frietje met een snack. Hierna kunnen zij zich uitleven op de speeltoestellen in de kinderbinnenspeeltuin in het restaurant. Zo kunt u nog uren natafelen met uw gezelschap. Heeft u iets te vieren? Boek dan een van de arrangementen die het restaurant aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een leuk kraamfeest, gezellige babyshower of een luncharrangement met senioren. Ook voor een geslaagd kinderfeestje kiest u voor Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de indoor speeltuin. Als het spelen klaar is en de kinderen honger hebben gekregen, kunnen zij hun eigen pannenkoeken gaan versieren! Bij dit pannenkoekenrestaurant viert u gegarandeerd een geslaagd kinderfeestje.

Bezoek het restaurant in Katwijk aan Zee

U kunt zeven dagen per week heerlijk gaan eten bij dit pannenkoekenrestaurant in Katwijk aan Zee. Tussen 10.00 en 22.00 uur kunt u genieten van de uitgebreide menukaart. Tot 16.00 uur bestelt u hier de lekkerste lunchgerechten, zoals broodjes of salades. Na 16.00 uur wordt overgegaan op de dinerkaart en heeft u keuze uit wel veertig verschillende pannenkoeken en vlees- en grillgerechten van topkwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van een tafel, of gaat u eten met een grote groep? Reserveer uw tafel online of telefonisch.