Acat Nederland
Image default
Toerisme

Goedkope vakantie all inclusive

goedkope vakantie all inclusive

 

Bulgarije en toeristen uit Rusland zijn verbonden door een lange, nog steeds perestrojka-vriendschap. En, ik moet zeggen, de redenen voor het voorkomen – prachtige natuur, een uitgebreide “excursie”, de warme zee en de gastvrijheid van de lokale bewoners – zijn nog steeds duidelijk. Tegelijkertijd zijn veel hotels tegenwoordig opgefrist na reparatie, is de service verbeterd en zijn de prijzen voor rondreizen natuurlijk gestegen. Maar toch, niet zozeer dat het land een dure bestemming is geworden, ontoegankelijk voor de “massatoerist”. Dus voor een relatief goedkope gezinsvakantie, vooral met kinderen, en een even goedkope en hoogwaardige behandeling, vertrekken veel reizigers nu naar Bulgarije. Winter Bulgarije is heel geschikt voor beginnende skiërs zonder extra verzoeken, maar ook voor jeugdbedrijven en gezinnen met kinderen.

Gebieden en resorts van Bulgarije
Bulgarije is een goed land – er is een plek waar toeristen zich kunnen omkeren: strandvakanties, heilige plaatsen en geneeskrachtige bronnen, verbazingwekkende verwevenheid van bouwstijlen en oude monumenten, prachtige natuur, skiresorts en schone lucht van ecoroutes, en het allerbelangrijkste: alles is dichtbij, alles is compact. Door de grootte van het land kan één reis verschillende regio’s tegelijk bestrijken en exact ervaring opdoen tot de volgende aankomst in deze gastvrije regio.

Er is een melkweg van beroemde resorts, waarvan de namen lonken met hun warmte en belofte van volledige ontspanning: degenen die verlangen naar luie ontspanning op het strand: Sunny Beach, Pomorie, Golden Sands, Mermaid, Sunny Day en vele anderen. De Zwarte Zee in Bulgarije is warm, de zandstranden zijn schoon en rondom – de schoonheid van natuur en architectuur.

Er zijn niet veel grote steden in het land, maar alleen op de studie van Sofia en Plovdiv kun je je hele vakantie veilig doorbrengen. Bulgaarse steden ademen traditie en oudheid, in elk district vind je een oude tempel of monument, dus stadstoerisme is erg interessant.

Kloosters, kerken en tempels vormen ook de basis van een apart type toerisme; bedevaart naar de heilige plaatsen van christelijk Bulgarije is een populaire en gewilde bestemming. Zelfs niet bijzonder religieuze reizigers zouden de belangrijkste tempels van de hoofdstad moeten bezoeken, evenals de unieke Rila- en Bachkovsky-kloosters, die tot op de dag van vandaag perfect bewaard zijn gebleven.

Van december tot april wacht Bulgarije op renners om te bezoeken, meer dan 10 skiresorts en sportcentra worden voor hen gebouwd in de pittoreske bergen, die elk uniek zijn op hun eigen manier: de oudste Borovets in het Rilagebergte, evenals een aantal kleine resorts in de buurt, het populaire en democratische Bansko , Pamporovo, waar je skiën kunt combineren met medische procedures.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html