Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Eerste hulp bij een kapotte Dyson stofzuiger

Eerste hulp bij een kapotte Dyson stofzuiger

De Dyson stofzuiger is een oersterke kracht in het huishouden, en gelukkig gaat hij vaak lang mee zonder enkel ongemak. Toch kan het een keer voorkomen dat je Dyson stofzuiger ermee ophoudt en dat je niet meer weet wat je er mee moet doen. In de meeste gevallen is de stofzuiger gemakkelijk zelf repareren, in dit artikel vertellen we je welke eerste hulp je nodig hebt wanneer je Dyson stofzuiger het onverwachts niet doet zoals het hoort. 

Heb je garantie?

Check altijd voordat je zelf gaat sleutelen aan je apparaat of je Dyson stofzuiger nog garantie heeft. De garantievoorwaarden bepalen namelijk of Dyson je reparatie of misschien zelfs wel vervanging betaald. Dyson biedt twee jaar garantie op alle snoerloze apparaten. Wanneer het apparaat stuk is gegaan door nalatig vakmanschap of gebrekkige materialen biedt Dyson je een reparatie of een vervanging van het apparaat aan. 

Begin bij de oorzaak 

Is de garantieperiode voorbij of valt jouw mankement helaas buiten de voorwaarden van de garantie? Dan is de kans best groot dat je de stofzuiger ook zelf kunt repareren. Check altijd eerst even voor de zekerheid of je de stekker wel in het stopcontact hebt wanneer je stofzuiger het niet doet. Als dat het geval is kun je door naar de volgende stop: checken of het snoer niet beschadigd is. Gaat je stofzuiger wel aan maar ontbreekt het aan zuigkracht? Wellicht is het filter wel verstopt. Dat probleem kun je makkelijk verhelpen door het filter schoon te maken of een nieuw filter te bestellen. Op Fixpart.nl vind je een groot assortiment aan Dyson onderdelen, zo ook een nieuwe filter voor jouw Dyson stofzuiger wanneer die van jou niet meer functioneert. 

 

Het is over het algemeen vrij simpel om een onderdeel van je Dyson stofzuiger zelf te vervangen, het maakt hierbij geen verschil of je een kruimelstofzuiger, een snoerloze stofzuiger of bijvoorbeeld een robotstofzuiger hebt. Mocht je het zelf niet voor elkaar krijgen om de onderdelen te vervangen kun je altijd nog je stofzuiger laten repareren door een monteur met ervaring. 

 

https://fixpart.nl/nl/appliances/dyson-onderdelen-en-accessoires