Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Een nulmeting uitvoeren voor uw woning voor de bouwwerkzaamheden

Bent u opzoek naar een onpartijdige nulmeting woning of bedrijfspand? Dan bent u hier op het juiste adres. Dit geldt ook voor verbouwingen van buren of heiwerk. Voorkom discussies achteraf met een nulmeting woning. Bovendien staat u met een nulmeting sterk bij eventuele schade. Tijdens een nulmeting van een woning of bedrijfspand voeren gedegen bouwkundige een opname van de gehele woning uit. Dit houdt zowel het interieur als het exterieur in. Hierbij worden eventuele bouwgebreke en risico-onderdelen geïnspecteerd. Tevens wordt dit correct vastgelegd met digitaal beeldmateriaal. Uiteraard worden de resultaten en beelden vastgelegd in een officieel rapport.

Waarvoor dient een nulmeting?

Worden binnenkort bouwwerkzaamheden uitgevoerd in of in de omgeving van uw woning of bedrijfspand? Een nulmeting woning of bedrijfspand kan schede en discussies voorkomen. Deze nulmetingen zijn namelijk te gebruiken als bewijslast. Zodanig worden ze ook geaccepteerd in de maatschappij. De metingen zijn uiteraard geheel onafhankelijk en neutraal. De mensen die deze nulmeting woning uitvoeren zullen dan ook discreet met de situatie omgaan. Het resultaat van een meting is een bouwkundig rapport. Deze kan als bewijslast dienen tegen diegene die u aansprakelijk wilt stellen. Dit kan gaan om schade aan uw pand. Maar ook in andere situaties kan deze bewijslast die uit een nulmeting woning voortvloeit van pas komen.

Andere diensten rondom bouwkundige keuringen

Bij ons kunt u dus terecht voor een eerlijke nulmeting woning. Zo voorkomt u discussies achteraf omtrent bijvoorbeeld schade. Echter kunnen wij u ook met andere keuringen en adviezen bijstaan. Zowel aan particulieren als zakelijke klanten bieden wij een expert aan. Met behulp van deze specialist kunt u altijd een onafhankelijk bouwkundig onderzoek of advies verwachten. Naast nulmeting woning en bedrijfspanden kunnen wij ook andere bouwkundige rapporten opstellen. Deze vloeit voort uit een bouwkundige keuring. Deze zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen staat bij de aan- of verkoop van een woning of bedrijfspand. Andere diensten die onze specialisten kunnen uitvoeren zijn contra-expertise, oplevering met/zonder rapport en een onderhoudsplan.