Acat Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

Een autodealer in Etten-Leur die waakt voor verborgen schade

Jij wilt gewoon een nette auto voor woon-werkverkeer, om met het hele gezin mee op vakantie te gaan of een leuke eerste auto. Je hebt liever een occasion want dat is toch een stuk goedkoper dan een nieuwe auto. Maar je wilt wel een nette occasion! En daar gaat het bij autohandelaren nog wel eens mis.

Kies voor een autodealer in Etten-Leur met RDW erkenning

Je struint al wekenlang het internet af op zoek naar de occasion die bij je past. Het liefst koop je deze bij een autodealer in Etten-Leur maar je kijkt eerst naar de belangrijkste gegevens. De kilometerstand, het verbruik, het gewicht, misschien de 0-100 tijd?

Begin met een betrouwbare dealer. Op de meeste websites wordt veel informatie over de auto verstrekt maar nagenoeg niets over de onderhoudsgeschiedenis. Voor letterlijk hetzelfde geld koop je misschien een auto die een paar jaar geleden volledig in de prak heeft gezeten!

Koop je auto daarom altijd bij een RDW-erkende handelaar. Het RDW is de Rijksdienst voor het Wegverkeer en houdt onder andere toezicht op:

  • Het toelaten van voertuigen en onderdelen op de Europese en Nederlandse markt
  • De controle van voertuigen in termen van de technische staat en veiligheid van het voertuig
  • De controle van RDW-erkende bedrijven

Een door het RDW erkend bedrijf ligt dus als het ware onder een vergrootglas en is er daarom op gebrand om jou een goede deal te bieden.

Een RDW-erkende dealer bij jou in de buurt

Nu nog een handelaar bij jou in de buurt vinden. MV Motive is een autodealer in Etten-Leur met RDW erkenning en specialiseert zich in de in- en verkoop van occasions tot 12 jaar oud. Want met een wat jongere occasion kun je ook nog gebruikmaken van Autotrust garantie! Ga snel langs en overtuig jezelf.