Acat Nederland
Image default
Tuin en buitenleven

De beste hovenier in Wageningen en omstreken

Voor de mooiste aanleg en onderhoud van tuinen moet u bij de beste Hovenier Wageningen zijn. Wij zijn het hardwerkende en groenste hoveniersbedrijf in Wageningen, samen met ons team van professionals doen wij er alles aan jouw droomtuin te realiseren. Wij hebben veel ervaring en respect voor het vak. Waarom wij goed zijn in wat we doen heeft niet alleen met het team te maken. Maar ook met de juiste middelen en gereedschap, zo hebben wij vorig jaar nieuwe werkbussen gekocht en beschikken we over een graafmachine en hoogwerker. Daarnaast helpen wij u graag met inspiratie en denken we met u mee.

Een tuinontwerp in 3D

Wij gaan graag met de tijd mee, en dan moet je rekening houden met technische ontwikkelingen. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van technische tekenen. En kun wij daardoor in 3D laten zien hoe uw tuin eruit komt te zien, om u zo nog beter een beeld te schetsen. Dan wanneer er alleen een bouwtekening gemaakt wordt. Uiteraard wordt bij het maken van het ontwerp rekening gehouden met uw wensen, en nemen we dit mee tijdens het ontwerpen. Daarnaast houden we ook rekening met uw budget en kijken we wat mogelijk is. Mocht u een vijver willen maar is dat voor u niet te betalen, dan kunnen we kijken of door middel van andere materialen die goedkoper zijn toch die vijver te realiseren. 

Aanleg en onderhoud

Wij kunnen eigenlijk alles realiseren in de tuin. Na de aanleg van een tuin geven wij ook advies over hoe je de planten het best kunt onderhouden. Zo is het belangrijk om bomen en bepaalde struiken af te dekken in de winter. Wij kunnen veel maar kijken ook of het praktisch is, sommige tuinen zijn gewoon te klein voor bepaalde dingen. Voor onderhoud moet u ook bij ons zijn, heeft u een bedrijf en wilt u een keer in de zoveel tijd iemand hebben die u tuin onderhanden neemt. Omdat u er zelf tussen alle verplichtingen door geen tijd voor heeft? Dan ben u ook bij ons aan het juiste adres. Wij doen ook onderhoud voor particuliere tuinen.