Acat Nederland
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen in Nijmegen? Happie Delivery catering biedt de mogelijkheden!

Ben je op zoek naar catering in Nijmegen? Dan ben je bij Happie Delivery catering aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod aan cateringmogelijkheden, zodat je altijd iets kunt vinden dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. In dit artikel geven we je een overzicht van de cateringmogelijkheden die wij aanbieden in Nijmegen, van high tea tot BBQ en van lunch tot buffet.

High tea

Een high tea is een gezellige manier om samen te komen met vrienden, familie of collega’s. Wij bieden verschillende high tea arrangementen aan, met lekkere zoete en hartige hapjes en heerlijke thee. Je kunt kiezen voor een standaard high tea arrangement, maar ook voor een high tea met een specifiek thema, zoals een high tea met chocolade of een high tea met taarten.

Lunch

Tijdens een lunch kun je samen met je medewerkers, klanten of relaties genieten van lekkere gerechten. Wij bieden verschillende luncharrangementen aan, van broodjes tot salades en van pasta tot soep. Je kunt kiezen voor een standaard luncharrangement, maar ook voor een lunch met een specifiek thema, zoals een Italiaanse of Marokkaanse lunch.

BBQ

Een BBQ is een leuke manier om samen te komen met vrienden, familie of collega’s. Wij bieden verschillende BBQ arrangementen aan, met lekkere vlees- en visgerechten en heerlijke salades en bijgerechten. Je kunt kiezen voor een standaard BBQ arrangement, maar ook voor een BBQ met een specifiek thema, zoals een Tex-Mex BBQ of een vegetarische BBQ.

Diner

Een diner is een gezellige manier om samen te komen met vrienden, familie of collega’s. Wij bieden verschillende diner arrangementen aan, met lekkere voor-, hoofd- en nagerechten en heerlijke dranken. Je kunt kiezen voor een standaard diner arrangement, maar ook voor een diner met een specifiek thema, zoals een Italiaans of Frans diner.

Events

Ben je op zoek naar catering voor een groot evenement in Nijmegen? Happie Delivery catering kan je helpen met het verzorgen van de catering. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid buffet of kleine hapjes voor tijdens een borrel, wij hebben voor ieder wat wils. Ook kun je bij ons terecht voor specifieke thema’s, zoals een Italiaans, Chinees of Marokkaans menu.

Personeel

Wil je graag catering bestellen voor een evenement, maar heb je geen tijd of zin om zelf achter de barbecue te staan? Happie Delivery catering biedt ook personeel aan om jou te helpen met het serveren van de catering. Zo hoef jij je alleen maar te focussen op het genieten van het evenement zelf.

Dranken

Natuurlijk hoort bij een goed evenement ook lekkere dranken. Happie Delivery catering biedt een ruim aanbod aan dranken, van frisdranken en bieren tot wijnen en cocktails. Zo kun je jouw evenement helemaal afmaken.

Catering bestellen voor bedrijfsevenementen

Een bedrijfsevenement is de perfecte gelegenheid om je medewerkers, klanten of relaties te verwennen met heerlijke catering. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid buffet of kleine hapjes voor tijdens een borrel, Happie Delivery catering heeft voor ieder wat wils. En met onze bezorgservice hoef je je geen zorgen te maken over het transport van de catering, want wij bezorgen alles op locatie. Zo hoef jij je alleen maar te focussen op het organiseren van het event zelf.

Catering bestellen voor de dagelijkse lunch

Op zoek naar catering voor de dagelijkse lunch op kantoor? Happie Delivery catering biedt verschillende luncharrangementen aan, van broodjes tot salades en van pasta tot soep. Zo kun je elke dag genieten van een heerlijke en gezonde lunch op kantoor.

Catering bestellen voor het organiseren van een evenement

Ben je bezig met het organiseren van een evenement in Nijmegen en ben je op zoek naar catering? Happie Delivery catering kan je helpen met het verzorgen van de catering. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid buffet of kleine hapjes voor tijdens een borrel, wij hebben voor ieder wat wils.