Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Cadeautjes voor onder de kerstboom

Cadeautjes voor onder de kerstboom

De tijd van lekker lang tafelen met de heerlijkste gerechten, iets te veel wijntjes en natuurlijk het uitpakken van cadeautjes die onder de kerstboom liggen komt er weer aan. Voor vele Nederlanders toch wel de meest leuke periode van het jaar; kerstmis!

Om een leuke kerstavond te vieren en daarbij de nodige cadeautjes te kunnen geven (en ontvangen) worden nogal wat varianten bedacht! Vaak kiezen mensen ervoor om sinterklaas en kerst samen te voegen; dus ook de sinterklaascadeau varianten komen tijdens kerst veel voor. Lees snel met ons mee voor de meest voorkomende manieren voor de cadeautjes en wellicht doe je nog inspiratie op ook! 

 

Het dobbelspel! 

Een typisch sinterklaas spel dat vaak wordt gespeeld wanneer niemand uit het gezin meer echt verwacht dat de goedheiligman elk jaar met de boot vanaf Spanje komt om jou iets in je schoen te komen stoppen; het dobbelspel. En kerst en sinterklaas wordt nou eenmaal vaak samengevoegd, dus staat kerstavond dikwijls in het teken van cadeautjes uitpakken op basis van het gegooide cijfer op de dobbeslteen! 

 

Surprise en/of gedicht

Ja ja, je moet er toch echt weer aan geloven; het in elkaar knutselen van een kunstwerk voor jouw getrokken lootje! Ieder jaar zijn er genoeg gezinnen die wederom met lijm in het haar en crêpepapier in de handen alles op alles zetten om de mooiste surprises in elkaar te zetten. Andere gezinnen kiezen ervoor om een gedicht te schrijven voor hun getrokken lootje, en weer anderen gaan helemaal all the way; best of both worlds! Past het voor jullie dit jaar niet om het surprise-maken in gang te zetten? Je kan natuurlijk altijd besluiten het dit jaar even on hold te zetten en het volgend jaar gewoon weer op te pakken! 

 

Little presents for everyone! 

Een andere, voor ons favoriete manier, om kerstavond met z’n allen te vieren is door te zorgen voor een hoop presentjes van minder hoge waarde. Als bijvoorbeeld iedereen een budget van €25,- aanneemt, kan je voor iedereen in het gezin kleinere doch leuke cadeaus scoren en ligt het onder de kerstboom lekker vol! Voor €25,- kan je best een nachtjapon voor moeders, heren ondergoed voor vaders, make-upje voor je zus en voetbal voor je broer kopen; ga hiervoor wel voor cadeaus waar iemand wat aan heeft, anders is het zonde! 

https://www.sliponline.nl/