Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Bone conduction koptelefoon kopen in de aanbieding (Black Friday sale!)

Wil je geluid anders horen dan normaal? Ben je het zat om buiten te lopen, maar geen omgevingsgeluid meer te horen? Dan kun je het beste een Bone Conduction koptelefoon aanschaffen. Door dit apparaat hoor je het geluid niet via de oren, maar via trillingen die doorgegeven worden via de jukbeenderen. Deze koptelefoons zijn helemaal niet duur, al zou je misschien anders verwachten. Er zijn enorm veel toepassingen te bedenken voor dit soort koptelefoons. Veel mensen gebruiken ze tijdens het hardlopen, wandelen, maar ook tijdens het huishouden in huis. In de Black Friday sale zijn deze koptelefoons nog goedkoper!

Een goede bone conduction deal pakken

Natuurlijk wil je wel een koptelefoon voor de laagste prijs kopen tijdens de Black Friday en Cyber Monday actieweken. Het is dan ook heel verstandig om je nu alvast in te lezen in wat voor aanbiedingen je wilt pakken. Sommige bedrijven doen namelijk net alsof zij enorm veel korting geven op producten, maar uiteindelijk valt dit behoorlijk tegen. Kijk dus een aantal weken voordat de Black Friday Bone Conduction sale begint eens goed naar de prijzen van het model dat jij wilt hebben. Zo scoor je zeker weten een goede deal tijdens Black Friday!

De verschillende soorten bone conduction koptelefoons

Er zijn een aantal soorten en maten als het gaat om koptelefoons die middels beengeleiding werken. Het belangrijkste verschil zit altijd in de specificaties. Je moet dan goed bedenken wat je precies wilt hebben en belangrijk vindt. Een aantal vragen die je jezelf kan stellen:

  • Wil ik er mee gaan zwemmen?
  • Vind ik de geluidskwaliteit belangrijk?
  • Moet de koptelefoon spatwaterdicht zijn?
  • Wil ik er ook mee kunnen bellen?
  • Gebruik ik het apparaat vooral op kantoor?

Een waterdicht model is bijvoorbeeld de Shokz OpenSwim, maar hier kan je weer niet mee bellen,.. wel zwemmen. Een model voor op kantoor met een extra microfoon ingebouwd is de OpenComm.

https://www.boneconduction.nl/