Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Bijzonder mooie bureaustoelen

Zwarte voetkruis, chromen wielen, mooie zwarte stoffering en een lende pomp. Maak hier kennis met de mooiste rh stoelen. Deze bureaustoelen zijn nieuw in het assortiment van Mauron. Een bedrijf die tweedehands kantoorartikelen verkoopt. Ondanks dat deze modellen al eerder zijn gebruikt, lijken het nog nieuwe modellen. Ze zijn allemaal in nieuwstaat. Voordeel is dat hierdoor de prijs betaalbaar is en daardoor zeer aantrekkelijk om aan te schaffen.  

Iedereen weet hoe belangrijk het kan zijn om op een goede stoel te moeten werken. Vooral de mensen die op kantoor werkzaam zijn, hebben behoefte aan een goede stoel. Belangrijk is dat een stoel geheel naar eigen wens ingesteld kan worden. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van dezelfde stoel. Een rug of armleuning is zo versteld.  

Bekijk hier online het assortiment 

Mauron heeft een zeer groot assortiment wanneer het om kantoormeubelen gaat. Een mooie opbergkast of misschien wel akoestische opzet schermen, het is hier allemaal te vinden. Vooral de fraaie en zeer stevige rh stoelen zijn nieuw in het assortiment. Een zeer mooie stoel die van alle gemakken voorzien is. Behalve de verstelbare leuningen heeft het ook een zwart onderstel. Hierdoor geeft deze stoel een bijzondere mooie uitstraling en zal zeker goed staan in een nieuw bedrijfspand. Wat ook erg handig is aan deze stoel is dat deze voorzien zijn van harde wielen. Hierdoor kan de stoel makkelijk verplaatst worden op vloerbedekking. Echt een model die zeker de moeite waard is om nader te bekijken en eventueel uit te proberen om op te zitten, alvorens een aanschaf plaats gaat vinden. 

https://www.tweedehands-kantoormeubelen.nl/RH-Logic-400-zwarte-stoffering-zwart-voetkruis