Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Beter leren voetballen? Dat doe je zo!

Wie wil nou niet net zo goed kunnen voetballen als Ronaldo of Messi? Waarschijnlijk ben je er inmiddels al achter gekomen dat je jezelf niet heel snel gaat kunnen vergelijken met één van deze twee, maar er is uiteraard altijd nog hoop. Hoe je zo’n goede voetballer wordt? Trainen, trainen en nog eens trainen. Wanneer jij de discipline en motivatie kunt opbrengen om te allen tijde te kunnen trainen en jezelf te kunnen verbeteren, is de kans best groot dat jij de top gaat halen. Hoe je het halen van de top overigens nog makkelijker maakt, lees je in deze blog. Ben jij dus klaar om er helemaal voor te gaan, alles te geven en binnenkort op het veld te staan waar mensen je herkennen en je adoreren? Lees vooral gauw verder!

Balcontrole

Eén van de belangrijkste dingen in de voetbalwereld is de bal controle: dat is tenslotte waar het allemaal om draait. Wanneer jij hét element van het spel onvoldoende onder controle hebt, kun je het wel schudden dat jij ooit de top gaat halen. Wat je hiertegen kunt doen? Oefenen natuurlijk. Kijk daarom eens naar een zogeheten voetbal rebounder. Wanneer jij de voetbal hier tegenaan trapt, komt deze met een soortgelijke snelheid terug. Dit is ideaal om je reflexen te trainen, maar ook om ervoor te zorgen dat jij de volledige controle over de bal gaat krijgen. We raden je aan om eens online te gaan kijken naar zo’n voetbal rebounder. Train een jaar lang elke dag met een attribuut als dit en je herkent je balgevoel straks niet meer!

Topfit!

Als er een term is die past bij voetballers als Messi en Ronaldo is het wel ‘topfit’. Deze sporters kunnen met gemak tot het uiterste gaan en alles geven gedurende negentig minuten. Wil je de top bereiken? Dan moet jij dat ook kunnen! Zorg dus voor een dusdanige discipline dat je elke dag bijvoorbeeld een flink stuk gaat hardlopen. Dit zorgt er op termijn voor dat jij helemaal topfit bent en op weg kunt gaan naar de daadwerkelijke top. Laat je het weten als je tekent bij FC Barcelona?

 

https://www.soccerconcepts.nl/nl/