Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding via een specialist

U bent al enige tijd op zoek naar bedrijfskleding. Voor welke branche u ook werkzaam bent en naar hoeveel stuks u ook op zoek bent, het doet u in alle gevallen goed om een specialist in te schakelen. Hier weten ze als geen ander waar goede kleding aan moet voldoen en er is altijd een oplossing op maat mogelijk. Loopt uw personeel binnenkort ook rond in stijlvolle en kwalitatief goede kleding?

Bedrijfskleding Van Huigenbos biedt een oplossing op maat

Of het nu gaat om werkkleding, horecakleding, sportkleding, kostuums en overhemden of kleding voor promotionele doeleinden, Bedrijfskleding Van Huigenbos biedt verschillende mogelijkheden. U kunt de gevarieerde collectie in de winkel bekijken, waar uitgebreid naar uw wensen geluisterd wordt. Het bedrijf is duurzaam en innovatief, een totaalleverancier en het bedrijf is veilig en betrouwbaar. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers voor het bespreken van uw wensen.

De bedrukking en het borduren van kleding is uiteraard geen enkel probleem

Wist u dat u bij Bedrijfskleding Van Huigenbos ook aan het juiste adres met voor de bedrukking en het borduren van kleding? Of het nu gaat om een bepaalde naam, het logo van uw bedrijf of een grote opdruk, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. U bent hierdoor direct prominent zichtbaar, u kunt zich duidelijk onderscheiden van