Acat Nederland
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Gent

Een ballonvaart boven Gent? Dat moet je simpelweg doen. Deze fantastische stad met het Gravensteen, de Krook en andere bijzondere gebouwen is een lust voor het oog. Vlieg je over deze stad, dan krijg je een uniek beeld, waardoor het een geweldige ervaring wordt voor iedereen die meevliegt. Een ballonvaart Gent is dan ook een geweldig begin van een romantische dag met je geliefde of het ideale uitje met het gezin. Reken maar dat de kids van deze ballonvlucht zullen smullen.

 

Vliegen boven Gent

Ballonvaren is dan misschien niet zo bekend, toch blijft het iets magisch. Hoeveel keer heb je al niet een luchtballon zien vliegen en er naar gewezen? Een ballonvaart Gent is eigenlijk het vervullen van een kinderdroom en is nog uiterst betaalbaar ook. Een ballonvlucht kost om en bij de 135 euro per persoon. Reken op een 4-tal uur pret, als je kiest voor ballonvaren, dus dan valt de kostprijs reuze mee. Hiernaast organiseert C-Air ook ballonvaart Sint-Niklaas.

 

Een ballonvaart Gent of een andere streek

Wil je wel gaan ballonvaren, maar zegt een ballonvaart Gent je niets? Grasduin eens door het aanbod van C-Air Ballonvaarten. Deze specialist in ballonvluchten heeft een bijzonder ruim aanbod in België. Eigenlijk kun je overal waar je maar wil opstijgen. Zo verken je jouw favoriete streek of provincie. Er zijn vaste vertrekplaatsen, maar wil je een aanpak op maat, dan is dat perfect mogelijk. Bij C-Air Ballonvaarten hebben ze heel wat ervaring en de zaakvoerder is zelf een gepassioneerde piloot. Die passie brengt hij bovendien graag over, want voor je opstijgt weet je alles over ballonvaren en kun je er een aardig woordje over meepraten.

 

Ballonvaart Gent voor iedereen

Trouwens een ballonvaren is er niet alleen voor families en romantische koppels, ook vrijgezellen of zakenmensen kruipen geregeld de mand in om een ballonvaart Gent te maken. Ook teambuildings komen veelvuldig voor. Een ballonvaart Gent valt al bij al makkelijk te regelen en bij C-Air mag je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Je wordt opgepikt, teruggebracht en eventueel worden er naast het hapje en het drankje na afsluit, nog andere zaken aan gekoppeld. Wil je je ballonvarenGent integreren in een hele dag pret voor het bedrijf, dan denken ze bij C-Air graag met je mee. Reken dat je met het ballonvaren an sich een 4-tal uurtjes aan de slag bent.

Wens je meer te weten over ballonvaren of andere specifieke informatie? Neem gerust contact op. C-Air Ballonvaarten zorgt voor een onvergetelijke dag.

https://www.cair-ballonvaart.be/ballonvaart-gent/