Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Wilt u overstappen naar ledlampen? Neem contact op met Led Design Holland

LED verlichting bedrijfshal, fabriekshal, werkplaats, kantoor en winkel: Led Design Holland weet er alles van.

Een historische schets van de ledlamp. De lichtbron werd in 1962 uitgevonden door Nick Holonyack. Led is de afkorting van Light Emitting Diode. De diode, een elektronisch halfgeleider component, geeft licht af als er stroom doorheen gaat. Aanvankelijk werden led’s vooral gebruikt als technische toepassing. Denkt u aan signaaloverdracht en indicatorlampen. Het ging hierbij om infrarood, oranje, geel en groen licht. De kleuren blauw, violet en wit zijn er later bijgekomen. Het rendement van een gemiddelde ledlamp is vijf keer zo groot als dat van een traditionele gloeilamp. Sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw kwam led in opkomst als lichtbron voor thuisgebruik. De behuizing van led is meestal een paar millimeter, relatief klein dus. De huls dient ook als lens. Naast de compactheid kent de ledlamp nog een aantal belangrijke voordelen:

-hoge lichtopbrengst;

-lange levensduur;

-robuustheid.

Dit alles samen maakt ledlampen tot zuinige lampen. Ze gaan jarenlang mee en ze verbruiken verhoudingsgewijs weinig stroom. Goedkoop zijn led’s niet, maar de investering heeft u gegarandeerd binnen een aantal jaar weer terugverdiend.

Professioneel advies en lichtplan op maat gemaakt

Wilt u als VVE LED verlichting aanschaffen? Als u Led Design Holland inschakelt kunt u rekenen op professioneel advies, een lichtplan op maat én de installatie van de lampen. Inderdaad het complete pakket. Heeft u haast met het vervangen van de lampen? Voor Led Design Holland is dat geen enkel probleem. Er wordt gewerkt met een flexibele agenda, waarin altijd ruimte is voor een spoedklus. Wat kunt u nu het beste doen als u ‘t Led Design Holland-team wilt inhuren?

  1. Ga naar de website.
  2. Klik op het oranje blokje met de tekst ‘naar gratis lichtplan’.
  3. Vul uw naam, email en telefoonnummer in en omschrijf kort wat uw verwachtingen zijn.
  4. Verstuur het formulier.

Een medewerker van Led Design Holland zal snel contact met u opnemen om een kennismakingsafspraak in te plannen.

https://www.leddesignholland.nl/