Acat Nederland
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat heeft je sterrenbeeld voor je in petto komende tijd?

Beste sterrenbeeld Ram, je kunt een ideale relatie beginnen die een ware zegen is. Als je single bent, mediteer dan en visualiseer wat voor persoon bij jou spirituele waarden zou passen. Als je al een partner hebt, mediteer dan op het vergeven van hun tekortkomingen zodat je de geweldige kwaliteiten die je over het hoofd hebt gezien kunt inzien. Praat over je spirituele pad om meer intimiteit te stimuleren. Mediteer of bid samen of doe aan yoga, zodat niet alleen jullie persoonlijkheden maar ook jullie zielen zich met elkaar kunnen verbinden. Dat helpt veel problemen te voorkomen!

Beste Stier, net als de Rammen kun jij ook een relatie met een spirituele verbinding beginnen, of je huidige relatie een nieuw spiritueel tintje geven. Maar als Stier raak je makkelijk in de sleur en zie je mensen zoals je ze altijd hebt gekend. Mediteer op hoe je partner verandert en groeit, en ook op je eigen vooruitgang! Jullie hebben allebei het vermogen om elkaars behoeften en dromen te vervullen. Als je single bent, laat oud hartezeer dan in het verleden. Geloof erin dat je een partner kunt aantrekken met een hoger bewustzijn. Jij evolueert en dat is ook terug te zien in je leven!

Beste Tweelingen, er staan je overvloedige veranderingen te wachten op je werk! Het is mogelijk dat je een manier vindt om je spiritualiteit aan de werkvloer toe te voegen, of dat alles zo samenvalt dat je je meer vervuld voelt op je werk, zelfs als het niet ‘spiritueel’ is in de traditionele zin. Probeer alles wat je doet met vreugde te doen. Als Tweeling verval je al snel in zwart-wit denken. Daag jezelf uit om in te zien dat alle ervaringen en mensen in je leven uiteindelijk voor je hogere goed zijn.

Beste Kreeft, veel van je dromen komen in deze periode uit! Blijf open staan om nog meer zegeningen te ontvangen. Mediteer ook op het geluk van alle mensen in je leven — zeker degenen die je niet mag, of die je in het verleden pijn hebben gedaan. Deze beoefening zal je hart van oude wonden zuiveren. Je zult dan ook meer het gevoel hebben dat je het waard bent om gelukkig te zijn. Hoe meer vreugde en geluk je hebt, hoe stralender je licht, waardoor je ook anderen weer zegent. In plaats van andermans problemen altijd maar te willen oplossen of medelijden met hen te hebben, kun je zo een voorbeeld van geluk zijn!

Gefeliciteerd beste Leeuw! Komend jaar zul je balans vinden tussen wat je wilt en daadwerkelijk nodig hebt. Maak een lijstje van je doelen en wensen. Mediteer daarna met de lijst. Kijk of iets ineens minder belangrijk of aantrekkelijk lijkt. Zet definitieve stappen om de overgebleven punten te manifesteren, zelfs al is het maar door even te visualiseren hoe je leven zou zijn met die vervulling. Tegen het einde van de maand zul je grotere stappen kunnen zetten.

Beste Maagd, Venus staat nog twee weken in je teken, waardoor je je mooi en gewaardeerd voelt. Hopelijk geloof je nu eindelijk in de positieve aanmoediging van je omgeving! Als je single bent, kun je via je vrienden een nieuwe relatie beginnen. Jullie zullen allebei dezelfde ethiek en betekenisvolle doelen delen. Blaas een bestaande relatie nieuw leven in door spirituele activiteiten te delen, zoals yoga, meditatie of zelfs genieten van de schoonheid van kunsttentoonstellingen of natuurwandelingen. Vergeef fouten uit het verleden, zodat je open staat om de huidige liefde te ervaren!

Beste sterrenbeeld Weegschaal, Venus komt halverwege de maand je teken binnen, waardoor je een diep gevoel van overvloed en dankbaarheid zult ervaren. Je relaties zullen gegrond en stabiel aanvoelen — een zegen in de wereld van de Weegschaal! Als je op zoek bent naar een nieuwe partner, kijk dan de ‘saaie’ mensen niet over het hoofd, aangezien je verslaafd bent aan gekwelde zielen en je graag overgeeft aan hun wervelwind van emoties. Je zult straks de voordelen van een gegronde partner inzien! Beoefen ook eens spiritualiteit op de werkvloer, bijvoorbeeld door een aantal keer diep adem te halen en je verbinding met het Universum te voelen wanneer de stress het dreigt over te nemen.

Beste Schorpioen, of je het nu gelooft of niet, je bent een geschenk voor anderen! Je bent niet zelfingenomen; je herkent de spirituele kracht die via jou uit het Universum en naar anderen stroomt. Mediteer en probeer op deze energiestroming te leren vertrouwen. Je doet ertoe voor anderen en ze houden van je! Mediteer er daarna op om ook energie terug te ontvangen, zoals dankbaarheid of waardering. Zie ook de liefdevolle steun die anderen geven, zodat je op hen kunt rekenen wanneer je dat nodig hebt. Je hoeft niet altijd de sterke te zijn!

Beste Boogschutter, mediteer om beter aanwezig te zijn met je geliefden. Je vindt intimiteit soms een beetje overweldigend, waardoor je je ongemakkelijk voelt, grapjes maakt, afgeleid raakt of zelfs wegvlucht. Door spirituele beoefeningen zoals meditatie te doen, raak je meer gewend aan het gevoel dat God of je ziel altijd dichtbij je is. Dan voel je je wat minder nerveus wanneer anderen in je emotionele ruimte komen. Je individualiteit wordt versterkt door liefde, niet beperkt. Deze maand kun je ook onverwachte financiële meevallers krijgen!

Beste sterrenbeeld Steenbok, werk eraan om je relaties en je spiritualiteit samen te laten vloeien. Mediteer met je partner. Probeer eens een praatje te maken met degene naast je tijdens je yogales en nieuwe vriendschappen te sluiten. Iemand die je goed kent en je spirituele opvatting deelt zal je helpen om je overtuigingen ook naar de praktijk te vertalen en ernaar te leven. Misschien ontdek je zelfs wel dat een van je collega’s bepaalde visies met je deelt!

Beste Waterman, je zult op werkgebied een nieuw niveau van succes bereiken! Laat je authentieke zelf stralen, wat voor werk je ook doet. Je zult meer gedaan krijgen met minder moeite. Het lijkt ook wel alsof je meer geld tot je beschikking hebt, zelfs als je niet meer verdient. Je verdient dit respect, dus bagatelliseer je talenten niet! Het is een prima tijd om oude schulden af te betalen, en zelfs oud hartezeer in de liefde te vergeven, zodat je ruimte kunt creëren voor meer emotionele en financiële overvloed!

https://www.horoscoop-hoekje.nl