Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Voorkom brandgevaar met een EBI keuring

Wanneer u na een lange werkdag thuiskomt wilt u niet in de kou zitten. Er is niets zo fijn om op een winterdag lekker warm thuis te komen in een knus huis. Wanneer uw scope kuren heeft kan er korstsluiting ontstaan en de verwarming uitvallen. Dit gebeurt altijd op een onverwacht moment, wanneer het niet uitkomt. Problemen met uw scope kunnen zelfs leiden tot brand. Dit heeft enorme gevolgen voor u en uw huisgenoten. Voorkom brand met een betrouwbare EBI keuring.

Laat uw scope tijdig keuren om brandgevaar te voorkomen

Is het alweer een tijdje gelden dat uw scope een EBI keuring heeft gehad? Wacht dan niet langer en schakel de experts van K.K. Brandertechniek uit Vught in. Zij helpen u snel en nauwkeurig. Met hun jarenlange ervaring en vakkennis weten ze precies hoe ze uw scope moeten onderhouden. De bekwame werknemers van K.K. Brandertechniek zijn in staat om elk type scope te repareren. Ze zijn niet voor niets volledig SCIOS gecertificeerd. SCIOS staat voor Stichting Certificatieregeling Inspectie Onderhoud Stookinstallaties.

Bij hun hoeft u nooit lang te wachten op response

Ze voeren emissiemetingen van stookinstallaties nauwkeurig uit. Een EBI keuring is door hun zo gedaan. Daarom gaat u voor emissiemetingen van stookinstallaties naar deze expert. Ze zijn 24/7 bereikbaar en staan u graag te woord. Bij hun hoeft u nooit lang te wachten om een afspraak in te plannen. Wacht daarom niet langer en schakel de hulp van deze specialist. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw scope in brand vliegt.

Kies voor deze specialist

Wilt u meer weten over deze expert? Kijk dan op kkbrandertechniek.nl voor meer informatie. Daar vindt u alles wat u moet weten. Neem nu contact met ze op voor een EBI keuring. Ze voeren graag emissiemetingen uit voor uw stookinstallaties. Ook voor vakkundig advies kunt altijd contact met ze opnemen.