Acat Nederland
Image default
Woningen

Uw buitenrenovaties in orde!

appartement te koop

Bij mooi weer dachten we meteen aan het aperitief, de barbecue en vrijetijdsvoorzieningen buiten. Ook is het logisch om zelf een nieuw terras aan te leggen of zelf een mooie tuintafel neer te zetten! Op het platteland in het voorjaar zijn er verschillende plannen, van verschillende grootte, om de omgeving mooier te maken en / of de waarde van het huis te verhogen. Laat u inspireren door onze top 5 buitendecoraties en ontdek hoe u verstandig aan de slag kunt.

 Nr. 1 van de buitenrenovatiewerken: de tuin herinrichten

Om een ​​onkruidachtige tuin om te toveren tot een prachtig gazon met bomen, is een strikt reconstructieplan vereist. Heeft u vlak, hellend of hobbelig terrein? Wilt u een vijver of een groot zwemparadijs aanleggen? Overweeg om een ​​tuinman in te huren.

 Nr. 2: Een nieuwe terras aanleggen

Als je een erkend vakman belt, kost het maar een paar dagen om een ​​designterras in hout of kunsthout te plaatsen. Ideaal om er snel van te genieten!

 Nr. 3: De voorgevel van de woning schilderen

Door de koude winter en de slechte weersomstandigheden heeft de buitenmuur aanzienlijke schade opgelopen. De lente is daarom het ideale moment om de gevel te inspecteren en de nodige schilder- of renovatiewerkzaamheden uit te voeren.

 Nr. 4: Het dak schoonmaken en behandelen

Gebroken dakpannen, mosgroei door vocht, afwateringssloot verstopt door takken … Hoofd (of nek!) Niet bezeren: laat dit werk zeker over aan een vakman.

 Nr. 5: Het energie optimaliseren

Nu de winter voorbij is, is het tijd om het energieverbruik te beoordelen. De milde temperatuur in het voorjaar is ideaal voor renovatieprojecten zoals externe en interne isolatie en vervanging van verwarmingssystemen.

Wat uw plan ook is, bepaal het budget dat u eraan wilt besteden.

Vergeet gezien uw persoonlijke situatie niet dat uw bankagent er is om u te adviseren. Indien nodig kunt u op zoek gaan naar het meest geschikte krediet voor u, zoals renovatieleningen, bonussen en subsidies.

huis te koop deurne

https://be.propenda.com/