Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Strandactiviteiten

De zomer is inmiddels weer van start gegaan. Tijdens de heerlijke zomerse temperaturen kan je super leuke activiteiten uitvoeren op het water. Je kunt gaan picknicken langs het water of genieten van een drankje bij die ene strandtent. Beide super leuk, wij raden het jou zeker aan om een keer te gaan doen! Natuurlijk ben jij op zoek naar een originele activiteit voor op het water? Lees snel verder en ontdek activiteiten op het water. Deze zomer ga jij helemaal los! 

Fietsen op of langs het strand

Langs vele stranden in Nederland kan je een fiets huren. Door een eindje te fietsen kom je gemakkelijk van punt A naar punt B. Tussendoor kan je gemakkelijk eventjes je fiets parkeren en genieten van een heerlijk drankje of je kunt eventjes lekker in de zon gaan liggen. Lijkt het jou een toffe uitdaging om door het mulle zand over het strand te fietsen? Dan moet je nog eventjes geduld hebben. In de zomermaanden is het strand namelijk voor de zonaanbidders onder ons. Vanaf oktober tot ongeveer april mag jij met je fiets over het strand heen fietsen. Wij raden jou aan om dit te doen met een mountainbike; met jouw standaardfiets van huis kom je niet zo ver in het mulle zand. 

Blo-karten 

Ben jij op zoek naar een activiteit om uit te waaien op het strand? Maak dan kennis met de blo-karts. In principe is het een activiteit waarbij je gaat zeilen op het strand. Door de wind komt de kart in beweging en vlieg je het strand over.  Eén hand houd je aan het stuur en met de andere hand bedien je het zeil wat de wind moet vangen. Kies een mooie dag waarbij de wind hard waait, zodat jij het hele strand over kunt vliegen!

Bootje varen 

Durf jij het avontuur niet aan, maar wil jij wel genieten op het water? Kies er dan voor om het Veluwemeer of Giethoorn te verkennen met de boot. Een boot kopen is een redelijke aankoop. Aangezien je de boot enkel in de zomermaanden gebruikt, raden wij jou aan om de boot te gaan huren. Daarnaast kan je natuurlijk ook een opblaasboot in een lagere prijsklasse kopen. De opblaasboot neemt geen onnodige ruimte in en kan gepakt worden wanneer men deze wil gebruiken. Kom jij binnenkort jouw opblaasboot kopen bij Uw Buiten Specialist?

https://www.uwbuitenspecialist.nl/