Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Praktijkinrichting met Tandarts apparatuur van All Dent

All Dent is expert in tandarts apparatuur voor uw mondzorgpraktijk! Verhuist u naar een nieuwe praktijk of wilt u uw huidige praktijk vernieuwen? Bij All Dent bent u aan het juiste adres voor advies over tandarts apparatuur, praktijk ontwerpen en de praktijkinrichting. Bij All Dent kunt u een hoge kwaliteit aan producten verwachten. Onze service is snel, flexibel en persoonlijk. Onze adviseurs helpen ook graag u bij de inrichting van uw tandartspraktijk!

Tandarts Apparatuur met kwaliteit

All Dent adviseert u graag gedurende het hele proces van de herinrichting van uw praktijk. De praktijk vernieuwen is een lastig proces waar veel keuzes bij komen kijken. De adviseurs van All Dent begeleiden u bij alle stappen in de praktijk inrichting, van het praktijk ontwerp tot de inrichting met tandarts apparatuur. Bij All Dent verkopen we alle tandarts producten die u nodig heeft voor uw praktijk. Op zoek naar specifieke tandarts meubels? Wij leveren u producten met een hoge kwaliteit. All Dent ontwerpt uw ideale tandartspraktijk met daarin alle benodigde tandarts apparatuur. Samen werken we aan een oplossing voor uw praktijk om tot het beste resultaat te komen!

Showroom

Benieuwd naar de nieuwste modellen van tandarts apparatuur? Neem een kijkje in onze showroom! In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen mondzorgpraktijk. Tandarts apparatuur in allerlei modellen, designs en technologie zijn te vinden bij All Dent. Wij leveren behandeleenheden, verlichting, röntgen of werkmeubels en nog veel meer. Wij leveren u de beste producten passend bij uw praktijk tegen scherpe prijzen. 

De service van All Dent

Binnen All Dent ligt er een sterke focus op service. We zijn een familiebedrijf en zetten ons in voor de klant. Een persoonlijke en vertrouwde service kunt u verwachten bij All Dent. Wij voelen ons betrokken en brengen aandachtig uw wensen voor uw mondzorgpraktijk in kaart. We zijn flexibel en snel in het leveren van service. Ons professioneel technisch serviceteam schiet u razendsnel te hulp bij problemen of onderhoud. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw praktijk! Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het vernieuwen van uw praktijkinrichting? Maak een vrijblijvende afspraak bij All Dent en ontdekt wat wij voor u kunnen betekenen!