Acat Nederland
Image default
Winkelen

Ontdek de leukste Disney store van het land

 

Bent u een fan van Disney of Harry Potter? De meest magische Disney store ligt zonder enige twijfel in Roermond. Helemaal wanneer u op zoek bent naar een specifiek Disney beeld van een beroemd karakter uit een bekende Disney film of als u een mooie Disney puzzel zoekt voor uzelf, uw kinderen of kleinkinderen. Voor echte “Potter-heads” die een Harry Potter winkel zoeken met uitgebreide collectie is Roermond ook de place-to-be.

Velen kennen Roermond vanwege het mooie en bruisende centrum en het Designer Outlet Center wat jaarlijks miljoenen bezoekers trekt uit het binnen- en buitenland. De magische Disney store in Roermond heeft een winkel en uitgebreide webshop die het meest in de buurt komen van de officiële Disney store en webshop. Deze tip willen we de echte Disney- en Harry Potter-fans niet onthouden. De winkel ligt op een prachtige locatie, nabij het station en de terrassen van omringende horecagelegenheden. Een bezoekje aan deze spraakmakende Disney winkel is echt de moeite waard!

Topmerken met uitgebreide collecties in Disney store

Zowel in de winkel als in de webshop zijn vele artikelen van Disney, Star Wars, Marvel en Harry Potter te vinden. Ook voor topmerken zoals Disney Showcase, Danielle Nicole, Britto, Abbyse Corp, Karactermania, Disney Enchanting, Francal, Grand Jester en Department 56 bent u bij de Disney store aan het goede adres. In de winkel, maar ook online, vindt u een uitgebreide collectie tassen en portemonnees van het populaire merk Loungefly. Ook voor decoratie-artikelen van Half Moon Bay en Widdop & Co bent u aan het goede adres. In de winkel en in de webshop kunt u terecht voor pluche knuffels, geurkaarsen, notitieboekjes, magneten, mokken, glazen, borden, rugzakken, wanddecoratie en nog veel meer.. De Disney store in Roermond heeft ook een groot assortiment aan beeldjes van Disney Traditions by Jim Shore.

De fanbase van Disney store Kings & Queens

De populariteit én de fanbase van Disney store Kings & Queens groeit hard. Er komen zelfs fans speciaal naar Roermond voor een ‘selfie’ met beide eigenaren in de meest magische winkel van Nederland. De eigenaren van Kings & Queens houden namelijk van persoonlijk contact in de winkel en op social media. Trouwe én minder trouwe klanten worden blij gemaakt met speciale kortingscodes via de wekelijkse live-streams op Facebook. Daarmee kunnen klanten Disney artikelen voordeliger shoppen in de webshop of afhalen in de winkel. De inmiddels bekende heren Martin en Tom reageren actief op verzoekjes en andere berichtjes die via hun social mediakanalen binnenkomen. Het is dan ook niet gek dat de populariteit van deze Disney store zo hard groeit onder Disney- en Harry Potter-fans in Nederland en ver daarbuiten.

Bent u inmiddels nieuwsgierig naar de uitgebreide Disney collectie of de openingstijden van Kings & Queens in Roermond? Surf dan meteen naar kings-queens-store.com. Wilt u de prachtige winkel aan het Stationsplein 1 in Roermond bezoeken? De koffie staat voor u klaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving!

https://kingsqueens-store.com/