Acat Nederland
Image default
Woning en Tuin

Keukenboilers van Lemet, de goedkoopste op de markt. Doe er je voordeel mee!

Keukenboilers van Lemet, de goedkoopste op de markt. Doe er je voordeel mee!

Je dringend op zoek naar een elektrische keukenboiler, maar komt het net even niet zo goed uit qua financien? Dan heb je geluk!
De Lemet close-in of up keukenboiler is super scherp gespijst. Je kunt er namelijk op de website van elektrischeboiler.eu zijn ze al te verkrijgen vanaf 120,38 euro. 

Dat is niet bepaald een rib uit je lijf voor een duurzaam en energiezuinig apparaat waar je jaren iets aan hebt. 

De elektrische boilers van Lemet Greenline (keukenboiler) wordt gemaakt binnen de EU met uitsluitend hoogwaardige materialen. 

Het verwarmingselement van 1500 Watt zorgt voor een super snelle opwarmtijd, terwijl de dikke isolatiewand van het allernieuwste polyurethane foam het water extra lang warm houd, zo bespaar je geld als je bijvoorbeeld dag-nacht stroom hebt. Bovendien heeft de elektrische boiler van Lemet ook nog een met titanium versterkte geëmailleerd glas gecoate binnenketel.

De boiler kan zowel “coldfill” als “hotfill” aangsloten worden. Coldfill voor als de boiler op de koudwaterleiding wordt aangesloten en hotfill voor aansluiting op bijvoorbeeld de cv ketel.

Bij de Lemet 10 liter elektrische keukenboiler is het mogelijk om zowel “coldfill” als “hotfill” aan te sluiten. Coldfill voor als de boiler op de koudwaterleiding wordt aangesloten en hotfill voor aansluiting op bijvoorbeeld de cv ketel.

Je hebt direct warm water. In tegenstelling tot bijvoorbeeld je cv ketel waarbij je vaak enige tijd moet wachten voordat het warme water uit de kraan komt. Dit kan je een besparing van wel 175,- euro per jaar opleveren!

De keukenboiler is geschikt voor de wastafel. 

 

Maar Lemet maakt ook grotere elektrische boilers en diverse modellen. Er is een Greenline serie (waaronder ook de keukenboiler valt), maar ook een EcoWay. De Lemet Ecoway boilers zijn voorzien van een digitaal display en een ECO functie. De computergestuurde boiler meet continue de beste tijd voor het wel of niet opwarmen van het water of je kunt de boiler zelf manueel programmeren in 3 tijdsblokken waarin je kunt aangeven of de boiler wel of niet moet verwarmen. Ook zit er op deze boiler een anti-legionella functie.

De elektrische boilers van Lemet zijn verkrijgbaar van 5 tot wel 2000 liter bij elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler