Acat Nederland
Image default
Woning en Tuin

Moderne stoelen bestel je online bij Deens

Je hebt een nieuwe tafel gekocht, maar nu de stoelen nog. Laat ons je helpen om een goede keuze te maken. We zetten de spotlight op de HK living eetkamerstoel van rotan. De kuipstoel heeft een rechthoekige vormgeving met brede armleuningen. De egg variant heeft een brede, hoge leuning inclusief armsteunen. Het basismodel van deze stoel blinkt uit in eenvoud: een strakke vormgeving, laag en zonder armondersteuning. Alle drie de designs zijn te koop in zwart en naturel.

Eclectische woonstijl

HK living is een trendy merk van eigen bodem. Als je de zojuist beschreven stoelen leuk vindt, zullen de eetkamerbanken, retro hockers, dressoirkasten en vitrinekasten je zeker bevallen! HKliving is 13 jaar geleden opgericht door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Zij hebben een ruime, open blik op design. Kenmerkend is de frisse combi van stijlen uit het verleden en het heden. Eclecticisme wordt dit ook wel genoemd: het samen laten komen van kunststromingen en / of bouwstijlen tot een geheel eigen, vernieuwende richting.

Eetkamerstoelen

We hebben het over stoelen, andere namen die aandacht verdienen zijn House Doctor, Madam Stolz, HAY en Nordal. De Nordal webbing eetkamerstoel heeft een zithoogte van 46 cm. De afmetingen van de Found stoel van House Doctor zijn 53 x 83,5 x 43 cm. Zoek je een relaxte loungestoel dan is het bamboe ontwerp van Madam Stolz een aanrader. Hij zit heerlijk. De naturel tint past bij allerlei interieurs. Bijpassende kussens zijn ook leverbaar. De HAY J104 naturel stoel van hout is echt een plaatje. Hij is gemaakt van beuken en valt op door de minimalistische stijl. Dit zijn de maten: 73 cm hoog, 57 cm breed en 47 cm diep. 

We zouden nog wel even door kunnen gaan met het beschrijven van stoelen die je 24/7 via Deens.nl kunt kopen. En dat geldt ook voor eettafels, bijzettafels, bureaus, salontafels, nachtkastjes enzovoort. Bij deze beloven we dat we er de volgende keer weer een aantal beschrijven. Nu breien we er een eind aan met het telefoonnummer en emailadres van Deens: klantenservice@deens.nl, 06-23621558.

https://www.deens.nl/