Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Laat uw houten vloeren behandelen door een expert nabij Eindhoven

Uw houten vloeren behandelen is voor Van der Heijden Vloeren uit Nuland, nabij Eindhoven dagelijkse kost. Deze vloerenexpert richt zich namelijk specifiek op houten vloeren en kurkvloeren. Hierdoor zijn zij hét bedrijf om te raadplegen als u interesse heeft in het aanleggen van een houten vloer of juist het onderhoud ervan. U kunt hiervoor contact met hen opnemen of langsgaan in de showroom, waar u direct de verschillende houten vloeren kunt bekijken.

Het belang van houten vloeren behandelen

Houten vloeren zijn erg gewild, maar veel mensen vergeten hoe belangrijk het behandelen van deze vloeren is. Als u zich niet meer kunt herinneren wanneer uw houten vloeren voor het laatst behandeld zijn in uw bedrijfspand of woning in Eindhoven, dan is het raadzaam om Van der Heijden Vloeren in te schakelen. Hun specialisten kijken graag met u mee wat er nodig is om uw vloer goed te onderhouden. Hoe vaak het onderhoud nodig is, is afhankelijk van de afwerking. Sommige afwerkingen hebben regelmatig een vernieuwing nodig. Denk hierbij aan geoliede vloeren. De toplaag slijt langzaam af, waardoor het nodig is om met enige regelmaat een nieuwe laag olie aan te brengen. Het voordeel van een geoliede vloer is wel dat u makkelijk eventuele krassen kunt camoufleren.

U wordt van a tot z ontzorgt

Tijdens een bezoek aan hun showroom in Nuland kunt u op uw gemak alle typen houten vloeren bekijken. Zo kunt u kiezen voor een klassieke houten vloer met een afwerking door olie, maar u kunt ook een houten vloer kiezen met een meer modernere uitstraling. Dit doet u door bijvoorbeeld voor een patroon te kiezen en white wash te gebruiken als afwerking. Deze was laat witte accenten achter in de nerven van het hout. Ongeacht naar welke vloer u op zoek bent, in de showroom liggen er genoeg houten vloeren voor u om uit te kiezen. Laat uw houten vloeren goed behandelen door deze specialist nabij Eindhoven.