Acat Nederland
Image default
Tuin en buitenleven

Koop hier een mooie walnootboom voor jouw tuin

Ben je op zoek naar een mooie toevoeging aan jouw tuin thuis of bij jouw bedrijf en wil je bovendien genieten van heerlijke noten? Dan is een walnootboom van Kwekerij Westhof een uitstekende keuze. Deze ervaren kwekerij in ’s-Heer Abtskerke kweekt verschillende mooie en gezonde notenbomen die een ideale toevoeging zijn aan jouw tuin, voedselbos of bedrijfstuin. Je kunt hier terecht voor bomen met walnoten in verschillende varianten. Deze walnotenbomen geven stuk voor stuk heerlijke vruchten en ze zijn uitstekend geschikt voor het Nederlandse klimaat. Met deze mooie bomen geniet je ieder jaar van een heerlijke oogst aan gezonde en lekkere noten.

Welke varianten kweekt deze notenboomkwekerij?

Kwekerij Westhof kweekt diverse soorten walnotenbomen. Je vindt hier dus altijd een walnootboom die past bij jouw tuin. Bekijk bijvoorbeeld hun prachtige Buccaneer-bomen. Deze bomen groeien sneller dan andere varianten en zijn bovendien zelfbestuivend. Je hoeft deze bomen dus niet bij soortgenoten in de buurt te planten om te genieten van heerlijke walnoten. Daarnaast kan je bij deze kwekerij terecht voor mooie Juglans Regia-bomen. In tegenstelling tot de Buccaneer, groeit deze variant langzaam. Hierdoor is deze variant, met sierlijke bladeren, een uitstekende optie voor kleinere tuinen. Deze bomen geven bovendien een enorme opbrengst aan noten, zodat je optimaal geniet van heerlijke walnoten. De heerlijke noten van deze boom zijn heerlijk toe te voegen aan verschillende gerechten.

Kies voor de bijzondere bomen van deze ervaren kwekerij

Bekijk de verschillende varianten van walnotenbomen die deze kwekerij aanbiedt en kies een walnootboom die het beste in jouw tuin past. De bomen van deze kwekerij zijn stuk voor stuk gezond en geschikt voor het Nederlandse klimaat. Heb je interesse in een walnootboom maar twijfel je welke variant het beste in jouw tuin past? De experts van deze kwekerij vertellen je graag meer over hun bomen. Neem contact met hen op via de contactgegevens op hun website of breng een bezoek aan hun kwekerij in Zeeland.

https://www.walnoten.nl/